Waterdicht stretch-jack

met unieke slijtvastheid
Werkjassen - MASCOT® ADVANCED - 2018
Zondag 19 Augustus 2018
Stretch-stof is een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van werkkleding; gebruikers zijn zeer enthousiast over de elastische werkkleding die op geheel nieuwe wijze zorgt voor veel bewegingsvrijheid. MASCOT heeft de stretch-trend nu verder ontwikkeld met dit volledig waterdichte jack met 100% stretch in vier richtingen (17001) dat perfecte bescherming biedt tegen winters weer.
De eigenschappencombinatie van deze speciaal ontwikkelde stof is echt iets buitengewoons bij dit jack. Het waterdichte materiaal (gecertificeerd conform EN 343) geeft mee in alle richtingen en zorgt zodoende voor meer bewegingsvrijheid onder alle werkomstandigheden. Bovendien is het materiaal gemaakt in een extreem slijtvaste polyamidekwaliteit, wat ervoor zorgt dat het jack winter na winter mee zal gaan. Een vierde eigenschap van het materiaal is het lage gewicht. De ontwikkelaars zijn erin geslaagd om zowel waterdichtheid, slijtvastheid als stretch te integreren in een materiaal dat slechts 200 g/m2 weegt. Dat alles bij elkaar zorgt voor een licht jack dat zeer soepel is en gemakkelijk al uw bewegingen volgt. Het jack heeft een heel dunne voering, waardoor u optimaal profiteert van de lichte buitenstof. Het jack heeft verder alle details die nodig zijn op een doorsnee werkdag: de capuchon is afneembaar en heeft een verstelbaar elastisch koord, er zijn binnenzakken met rits, borstzakken met rits en voorzakken met rits, een verstelbaar elastiek in de onderste boord en duimgaten bij de pols.
U vindt het jack in de werkkledingcollectie MASCOT® ADVANCED. Het is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurencombinaties met onder andere donker petroleum/zwart en donker marineblauw/zwart. Het jack is te koop in de maten XS-4XL. Hetzelfde jack is ook verkrijgbaar met een lichte CLIMASCOT®-voering (17035) in de kleuren zwart en donker marineblauw.
17001-411
MASCOT® ADVANCED
5 Kleuren
NIEUW
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht