MASCOT® SAFE SUPREME biedt tal van combinaties

met de hoogste veiligheid
MASCOT® SAFE SUPREME - Pers 2017
Woensdag 1 November 2017
MASCOT heeft een van de grootste assortimenten gecertificeerde veiligheidskleding in de branche. Net als de werkkleding, is de veiligheidskleding verdeeld over verschillende collecties. MASCOT® SAFE SUPREME is dé collectie als u zoekt naar tweekleurige veiligheidskleding met de meest innovatieve functies en materialen.

U kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties en producttypes met 24 verschillende producten in tot wel zes verschillende kleurencombinaties. Alle producten zijn gecertificeerd volgens EN ISO 20471.

Uitzonderlijk comfortabel

MASCOT® SAFE SUPREME is een collectie die alles kan. De collectie is geschikt voor aannemers en werknemers in de bouwindustrie die hele hoge eisen stellen aan hun werkkleding. De werkkleding is voorzien van grondig geteste zakken en details die ruimte bieden voor al uw gereedschap. De kleding is geproduceerd van materialen die speciaal zijn gemaakt voor de dagelijkse uitdagingen van de doelgroep. De samenstelling van het materiaal is een combinatie van speciaal geweven katoen en polyester. Deze speciale weving zorgt ervoor dat het zachte katoen op de huid wordt gedragen en het polyester aan de buitenkant. Hierdoor zijn de producten zeer comfortabel om te dragen en tegelijkertijd ontzettend slijt- en kleurvast. Samen zorgt dit voor een comfortabel, zacht en vochtregulerend product met een hoge slijtvastheid.

Hoge slijtvastheid en langdurige zichtbaarheid

De producten bevatten CORDURA® versterkingen op slijtgevoelige plaatsen, zoals zakken, knieën en bij de polsen, wat een hogere slijtvastheid garandeert. De duurzaamheid wordt verder verbeterd met drievoudig gestikte naden op verschillende plaatsen op de broek. Daarnaast worden sommige producten behandeld met Teflon®. Teflon® heeft een vuilafstotend effect, waardoor uw hi-vis kleding langer zichtbaar blijft.

Hi-Vis werkkleding - MASCOT® SAFE SUPREME - Pers 2017

Een collectie voor de winter

De MASCOT® SAFE SUPREME collectie bestaat uit kleding voor alle seizoenen. Met de winter in aankomst kunt u isolerende producten kiezen zoals thermojacks, thermobodywarmers, hoodie met quiltvoering en softshelljacks. Als het winterweer echt een uitdaging vormt, is het een goed idee om voor winddichte, waterdichte en ademende winterveiligheidskleding met EN 342 en EN 343 certificering te kiezen. Door werkkleding met deze certificering te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat uw werkkleding u beschermt en u warm en droog blijft.

Producten die naar wens aanpasbaar zijn

De broeken in MASCOT® SAFE SUPREME hebben een speciale eigenschap die niet in de andere SAFE-collecties voorkomt. Als uw maat tussen twee standaard beenlengten ligt, kan het voorkomen dat u de broek moet inkorten. In plaats daarvan kunt u kiezen voor een broek in een kortere lengte en de broek zelf uitleggen. Dit kunt u gemakkelijk zelf doen door de rode stiksels aan de binnenkant van de broekspijp te verwijderen. De kniezakken zijn dan nog steeds in juiste verhouding tot uw lengte geplaatst.

Behaal gemakkelijk klasse 3

De collectie bevat producten in verschillende veiligheidsklassen. Als uw werk vereist dat u werkkleding draagt met klasse 3 certificering, zijn er twee manieren om dit te verkrijgen. U kunt voor een product kiezen dat op zichzelf klasse 3 heeft, of gebruik de unieke optie in het MASCOT assortiment om klasse 3 gecertificeerde werkkleding te krijgen door het combineren van twee producten met een lagere klasse. Alle producten van klasse 1 en 2 zijn gecertificeerd om in combinatie met andere producten een hogere gecertificeerde bescherming te verkrijgen.