Blijf moeiteloos

warm
PrimaLoft logo - 2016
Dinsdag 25 Oktober 2016

U kunt nu zonder moeite warm blijven tijdens de winterse kou en bij nat weer. MASCOT heeft het erkende isolatiemateriaal Primaloft® geïntegreerd in verschillende producten voor het koude jaargetijde. Het materiaal wordt gebruikt in verschillende jacks, die allemaal helpen om u warm te houden als het koud is.

Als de temperatuur daalt, trekt u een warme winterjas aan. Zodra u in beweging komt, krijgt u het warm en begint te transpireren. De warme, zware winterjas houdt de warmte vast, en is een belemmering tijdens het werk. Uw kleding wordt vochtig, en als u de jas uittrekt, koelt u te snel af.

Als oplossing voor dit bekende probleem introduceert MASCOT het isoleringsmateriaal PrimaLoft® in nieuwe bovenkleding. Het houdt u warm en voert overtollige warmte effectief van het lichaam weg.

Primaloft - Winterjassen - 2016Blijf warm met één van de 4 nieuwe jassen met PrimaLoft® isolatie van MASCOT. V.l.n.r. MASCOT® Darmstadt softshell, MASCOT® Erding thermojack, MASCOT® Palencia thermojack en MASCOT® Tolosa Pilotjack.

MASCOT heeft twee thermojacks, een softshelljack en een pilotjack gelanceerd met PrimaLoft® voor tijdens de koude maanden. De goede ademende eigenschappen van PrimaLoft® zorgen ervoor dat transpiratievocht van het lichaam wordt weggevoerd. Zodoende wordt het risico op afkoeling van het lichaam verkleind. Daarnaast zorgt de dichte structuur van de PrimaLoft® vezel ervoor dat het materiaal waterafstotend is en geen neerslag opneemt. Daardoor wordt de jas niet zwaar en wordt de bewegingsvrijheid van de drager niet belemmerd. Doordat het materiaal niet vochtig wordt, behoudt het de goede isolerende eigenschappen. Dus als de werkzaamheden en het weer regelmatig veranderen, biedt bovenkleding met PrimaLoft® uitkomst. Het materiaal is flexibel en geschikt bij kou, neerslag en bij verschillende soorten werkzaamheden.
Buiten het feit dat PrimaLoft® u uitstekend warm houdt en zeer zacht is, is het zeer licht. Het lichte gewicht zorgt er tevens voor dat het zeer geschikt is als tussenlaag, omdat het niet veel plaats inneemt en makkelijk te comprimeren is. MASCOT gebruikt PrimaLoft® Black Insulation Eco, gemaakt van minstens 60% gerecycled materiaal.

Primaloft - Pers 2016

MASCOT-jacks met Primaloft®

MASCOT heeft Primaloft® voorlopig geïntegreerd in vier verschillende nieuwe producten voor het koude jaargetijde: twee thermojacks, een softshelljack en een pilotjack in verschillende kleuren. De twee thermojacks, MASCOT® Erding en MASCOT® Palencia, kunnen op zichzelf worden gedragen, maar ook als tussenlaag onder een buitenjack. Het pilotjack MASCOT® Tolosa heeft niet alleen de PrimaLoft®-isolatie, maar is ook gecertificeerd voor de best mogelijke bescherming tegen kou (EN 342) en voor wind- en waterdichtheid (EN 343).