Winterjassen met hoog comfort en ultieme bescherming tegen het weer

Voor vrouwen ontwikkelde producten Zichtbaarheid en veiligheid voor alle branches Veiligheidskleding in ULTIMATE STRETCH Winterjassen – Warme MASCOT-jassen met veel goede eigenschappen 
Vrijdag 29 Januari 2021
De nieuwe winterjas van MASCOT zorgt voor ultieme zichtbaarheid en bescherming wanneer u in de buurt bent van verkeer of werkende machines. De bijzondere samenstelling van het materiaal en de pasvorm zorgt voor een comfortabele werkdag met veel bewegingsvrijheid. U doorstaat het winterweer met gecertificeerde bescherming tegen kou en neerslag.

Bij het dragen van de nieuwe hi-vis winterjas (19035-449) van MASCOT® ACCELERATE SAFE krijgt u gecertificeerde bescherming volgens de hoogste norm voor zichtbare kleding. De winterjas is goedgekeurd volgens EN ISO 20471 veiligheidsklasse 3 die garandeert dat de gebruiker zichtbaar is voor zijn omgeving – zowel bij daglicht als in het donker.

Ontworpen om de gebruiker warm te houden

Wilt u er zeker van zijn dat u een warme jas heeft voor alle weersomstandigheden, dan is deze wind- en waterdichte jas een voor de hand liggende keuze. Zowel de stof, als de naden en ritsen zijn waterdicht. Dankzij de vele details op de jas, zoals een stormflap, kan koude wind niet binnendringen.

De zachte, isolerende voering van CLIMASCOT® Lightweight Insulation houdt het lichaam warm en is ook licht en flexibel. Met deze jas, die gemakkelijk de bewegingen van het lichaam volgt, kunt u zich gemakkelijk en ongehinderd bewegen. De jas is getest en gecertificeerd volgens zowel EN 342 als EN 343, die eisen stellen aan respectievelijk isolerende eigenschappen en bestendigheid tegen neerslag.

Zichtbaarheid en veiligheid voor alle branches Winterjassen – Warme MASCOT-jassen met veel goede eigenschappen Man

Geen koude wind meer langs het lichaam

Veel mensen hebben last van koude wind bij de onderrug en in de nek wanneer ze bij winterweer aan het werk zijn. Dat kan worden voorkomen met de 19035-jas. Het onderste rugpand van de winterjas kan worden verlengd, waardoor er geen koude lucht meer tot de huid kan doordringen bij bijvoorbeeld knielend of voorovergebogen werk. Een paar knopen houden het extra stuk materiaal op zijn plek in de jas wanneer het niet wordt gebruikt. Bovendien heeft de jas een extra hoge kraag die de nek en hals beschermt tegen tocht, en dankzij een elastische boord sluit de jas goed aan bij de polsen.

De capuchon biedt goede bescherming tegen de kou, aangezien het lichaam veel warmte verliest bij het hoofd. Maar vaak waaien capuchons af. Deze capuchon is bij het voorhoofd verlengd met een zacht, elastisch stuk stof. En met verstelbare elastieken kunt u deze met een perfecte pasvorm rond het hoofd spannen. Heeft u liever helemaal geen capuchon, dan kunt u deze gemakkelijk verwijderen.

De jas heeft verder natuurlijk alle praktische zakken en details die u nodig hebt voor een lange werkdag met allerlei klussen. De jas is verkrijgbaar in een damespasvorm en in een uitvoering voor mannen. Hij maakt deel uit van een grotere collectie zichtbare veiligheidskleding met talloze combinatiemogelijkheden.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE