Hoeveel lagen kleding

heeft u nodig voor uw werk?
MIX kleuren– en behoud een gestroomlijnde look-Man
Maandag 12 Oktober 2020
Werkt u buiten tijdens allerlei weersomstandigheden, dan is het een goed idee om u te kleden volgens het 3-lagen systeem. Een goede thermojas of thermobodywarmer is een goed alternatief voor de buitenste laag in het overgangsseizoen en perfect als isolerende tussenlaag tijdens de koudste maanden.

Met de naderende herfst is het tijd om te checken of uw werkkledinggarderobe geschikt is om u de hele werkdag warm en comfortabel te houden. Kleedt u zich met de juiste lagen, kan het vocht beter ontsnappen bij intensieve werkzaamheden en voorkomen dat uw lichaam nat en koud wordt wanneer het tempo weer wat lager ligt. Thermokleding met een isolerende voering zorgt ervoor dat uw lichaam de hele werkdag lang een constante temperatuur houdt.

Trek meerdere lagen aan

Bij fysieke werkzaamheden is het belangrijk dat uw lichaam zweet kan afvoeren zonder dat u nat wordt. Een vochtafdrijvend T-shirt als onderste laag is een goed begin. Veel mensen werken met wisselende intensiteit en daarom is het belangrijk dat het lichaam niet koud wordt in periodes met lagere intensiteit.

Met een goede thermojas kunt u snel een extra laag aantrekken waarbij de overtollige warmte van het lichaam zelf wordt gebruikt voor een stabiele temperatuur. Op bijzonder koude, winderige of regenachtige dagen kunt u een derde, buitenste laag toevoegen ter bescherming tegen de regen.

Geavanceerde lichtgewicht voering met hoog isolerend vermogen

MASCOT gebruikt CLIMASCOT® Lightweight Insulation voor de meeste thermoproducten – een lichtgewicht voering gemaakt van polyester. CLIMASCOT® kan worden samengedrukt zodat deze bijna geen ruimte inneemt. Zo kunt u gemakkelijk een thermojas meenemen en in uw tas opbergen als het in de loop van de dag warmer wordt. Polyester stabiliseert de voering, zodat deze haar vorm en isolerende eigenschappen behoudt wanneer de jas weer wordt uitgevouwen.

CLIMASCOT® is bijzonder geschikt voor een werkdag met wisselende intensiteit, het is namelijk ademend en droogt snel. Dat betekent dat het lichaam overtollige warmte en vocht kwijt kan bij intensieve werkzaamheden, maar droog en warm blijft bij stilstaand werk. Dit zorgt de hele werkdag voor een hoog comfort.

Isolerende vesten en jassen voor mannen en vrouwen

In de collectie MASCOT® ACCELERATE vindt u thermobodywarmers en thermojassen met CLIMASCOT®-voering in een pasvorm voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij het lage gewicht van de voering voelen de thermoproducten licht aan en zitten ze tijdens uw bewegingen gedurende de werkdag niet in de weg.

 

Vrouw MIX kleuren– en behoud een gestroomlijnde look 

U kunt de thermoproducten combineren met producten uit de collectie of met de rest van het assortiment van MASCOT. De jassen en vesten zijn in zes kleuren verkrijgbaar: zwart, donker antraciet, donker marineblauw, azuurblauw, signaalrood en grasgroen. Geeft u de voorkeur aan thermojassen en -vesten, dan kunt u fleecetruien en gebreide truien gebruiken voor de isolerende laag – of als extra isolerende laag op bijzonder koude dagen.

Heren

18015-318 MASCOT® ACCELERATE Jas met CLIMASCOT®-voering

18065-318 MASCOT® ACCELERATE Wintervest met CLIMASCOT®-voering

Dames

18025-318 MASCOT® ACCELERATE Jas met CLIMASCOT®-voering, damespasvorm

18078-318 MASCOT® ACCELERATE Wintervest met CLIMASCOT®-voering, damespasvorm

MASCOT® ACCELERATE