MASCOT

wereldwijd
Hi-Vis werkkleding - 2015
Donderdag 12 Februari 2015
Werkkleding van MASCOT vind je overal ter wereld. Wij krijgen vaak reacties van onze klanten, deze keer vanuit Argentinië, Groot-Brittannië, de VS, Chili en Australië. Heeft u ook een foto van uw team in MASCOT-kleding die u ons wilt laten zien? Stuur uw foto naar infomarketing@mascot.dk
Ierland - 2015

Noord-Ierse trots en teamspirit

Modern Tyres in Noord-Ierland

Bij Modern Tyres zijn de medewerkers trots op hun MASCOT-werkkleding en de kleding geeft hen een teamgevoel. »Het typische uniform geeft het merk perfect weer. De klanten zien meteen dat Modern Tyres een professioneel bedrijf is, ongeacht met welke afdeling ze in contact komen,« vertelt de dealer Tailored Image. Ook de hoge slijtvastheid van de kleding is een belangrijke reden waarom voor MASCOT gekozen wordt: »Het hanteren en monteren van banden is hard werk en daarvoor moet je een speciale uitrusting hebben«.

USA - Gold Rush

Bekende gouddelvers enthousiast over MASCOT

Jim Thurber van het Hoffman-team in de serie Gold Rush op Discovery Channel.

Op Discovery Channel kun je in het populaire programma Gold Rush een groep Amerikaanse goudzoekers volgen die hun droom waarmaken. Ze zoeken naar goud in de Canadese staat Yukon. Het voltallige Hoffman-team gaat van top tot teen gekleed in MASCOT-kleding, zowel in als buiten beeld. »Ze hebben onze showroom meerdere keren bezocht en ze zijn dol op de kleding,« vertelt MASCOT-dealer Repcon NW in de VS. Elke vrijdagavond volgen vier miljoen Amerikanen het vijfde seizoen van Gold Rush. De serie wordt daarnaast uitgezonden in 125 landen waaronder Nederland, Engeland, Denemarken en Duitsland.

Nissan - 2015

Brede glimlach bij Nissan in Australië

Essendon Nissan in Melbourne, Australië

Bij Essendon Nissan in Australië stonden ze te popelen om hun nieuwe MASCOT-kleding aan de medewerkers te tonen. De verwachtingen werden volledig waargemaakt. »De dag waarop alle jongens in hun MASCOT-kleding verschenen, was fantastisch. Ze kwamen met opgeheven hoofd en een brede glimlach op het gezicht – een onvergetelijk moment,« vertelt Matt van Essendon Nissan in Melbourne, Australië. De medewerkers van Nissan zijn heel enthousiast over MASCOT. »Ze hebben nog meer kleding van MASCOT gekocht en zelfs uit eigen zak betaald. Dat zegt genoeg - ze zijn er dol op,« vertelt Matt.

Chile - Patagonia - 2015

Getest op expeditie in Chili

Deelnemer aan de expeditie 'Ultima Patagonia' in Chili

»Het is heel eenvoudig, zonder de juiste kleding ga je dood,« vertelt grotonderzoeker en geroutineerd expeditielid Natalia Morata. Zij nam deel aan de uiterst zware expeditie 'Ultima Patagonia' waarvoor MASCOT de kleding leverde. Natalia Morata en de andere deelnemers deden een krachtmeting met een van 's werelds ruwste en meest onherbergzame plaatsen. In totaal waren er 15 grotonderzoekers, biologen en geologen uit Frankrijk en Chili op weg in MASCOT-kleding. De weersomstandigheden zijn extreem op de breedtegraden waar de expeditie plaatsvond. Met tot wel 10 meter neerslag per jaar en wind van tot 120 km per uur werden de expeditieleden en MASCOT Workwear echt op de proef gesteld: Tested to work.

Australië - 2015

Aan het werk op de Australische tv

Brock en Scotty aan het werk in een bekend bouwprogramma op de Australische tv.

Brock en Scotty van de renovatiefirma BH Elite deden mee aan het bekendste bouwprogramma in Australië, The Block, gekleed in MASCOT-kleding. »Wij wilden er op tv professioneel uitzien en een goede indruk maken met het werk dat wij uitvoerden. Daarom kozen wij MASCOT.«

Dakar - 2015 - MASCOT

Getest in de woestijn van Zuid-Amerika

Monteurs aan het werk in Zuid-Amerika tijdens de Dakar Rally 2015

Tijdens de Dakar Rally raceten 420 verschillende motors, trucks en buggy's 9000 km in de Zuid-Amerikaanse woestijn. Het Nederlandse team met Tim Coronel op kop droeg de laatste jaren tijdens de Dakar Rally MASCOT-kleding. De monteurs zijn dag en nacht in de weer in extreme omstandigheden. »Het is voor de monteurs erg belangrijk dat hun werkkleding aangenaam en gemakkelijk zit tijdens het werk,« vertelt Mediamanager Martijn van Oort van het Dakar-team: »In Zuid-Amerika is het meestal warm, maar in feite is elk type weer mogelijk. Van de hitte in de woestijn tot de kou – soms zelfs sneeuw – in de bergen in Chili. In Argentinië kan het heel nat worden, waardoor het belangrijk is dat hun kleding snel droogt. Het werk is zeer veeleisend en hun werkkleding moet dan ook slijtvast zijn. Uiteraard is het voor de sponsors ook belangrijk dat de monteurs er representatief uitzien. De Dakar Rally wordt wereldwijd op televisie uitgezonden en de monteurs staan permanent in de spotlights.«

Hi-Vis werkkleding - 2015

Deze foto heeft proffworkwear.no, een MASCOT dealer uit Noorwegen, ons gestuurd. De foto is van een conferentie in Noorwegen, Norgeshus. 510 personen die werken voor het grootste aannemersbedrijf in Noorwegen gaan allemaal gekleed in een MASCOT® Antas softshell jack.