Nieuwe prijs

voor Mascot in Vietnam
Award show - Eigen Fabrieken in Vietnam:
Maandag 27 Mei 2013

MASCOTs fabriek in Vietnam heeft opnieuw een prijs ontvangen. Deze keer werd MASCOT geëerd als één van de negen bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de sociaal-economische ontwikkeling met betrekking tot het scheppen van banen van internationale standaard in de provincie Hai Duong.

2013 - Eigen Fabrieken in Vietnam: - Award

De directeur van Mascot Vietnam, Thomas Bo Pedersen, beshouwt dit als een uiterst prestigieuze prijs daar deze werd toegekend door de invensteringsminister.

Belangrijke prijs

Ook MASCOTs algemeen directeur Michael Grosbøl liet een tevreden glimlach zien: »Deze prijs bewijst dat MASCOT tot de top behoort en kan concurreren met een aantal van de grootste internationale bedrijven in Azië. Daar kan ik alleen maar trots op en blij mee zijn.« vertelt Michael Grosbøl.

MASCOT Vietnam MVO gecertificeerd

MASCOT heeft de fabriek in de industriële zone Hai Duong, circa 60 km van Hanoi in Noord-Vietnam zelf gebouwd. Deze fabriek werd geopend in maart 2008 en telt nu meer dan 1200 medewerkers. Vanaf het begin heeft veiligheid centraal gestaan, zowel tijdens de bouw als met betrekking tot goede en veilige werkomstandigheden voor de medwerkers. Een natuurlijk gevolg hiervan is het feit dat MASCOT in januari 2011het SA 8000 certificaat heeft behaald. Sindsdien heeft MASCOT meerdere onderscheidingen ontvangen voor haar inzet met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en voor haar betrokkenheid bij de provincie Hai Duong.

Het was MASCOT's logistiek manager Adel Abdullah die namens MASCOT de prijs in ontvangst nam.

De prijs is op 7 mei 2013 ondertekend en gestempeld door investeringsminister Bui Quang Vinh.

Award - Eigen Fabrieken in Vietnam: - 2013