Gecertificeerde gebreide hi-vis trui voor werk buitenshuis

  ACCELERATE SAFE Hi-vis trui Man
  Tue, 05 Oct 2021

  Moet u buiten goed zichtbaar zijn? Met de nieuwe gebreide hi-vis trui van MASCOT heeft u goede bewegingsvrijheid terwijl u ook zichtbaar bent. Op frissere lente- en zomerdagen of voordat het najaarsweer echt doorbreekt met regen en natte sneeuw, houdt een gebreide trui u warm en zorgt deze voor goed werkcomfort. De gebreide hi-vis trui is gecertificeerd zichtbaar en is geschikt voor werkzaamheden binnens- en buitenshuis.

  In de loop van de werkdag kan de temperatuur behoorlijk wisselen. Het is daarom belangrijk dat u uw kleding aanpast aan de kamertemperatuur of de weersomstandigheden, zodat u niet gaat zweten of afkoelt.

  Modern design, aansluitende pasvorm en goede bewegingsvrijheid

  Wanneer draagt u een gecertificeerd zichtbare gebreide trui? Wanneer u op plekken werkt waar u zichtbaar moet zijn en het belangrijk is dat u warm blijft. Tegelijkertijd is een water- en winddichte buitenste laag niet altijd noodzakelijk. In plaats daarvan kunt u een mooie en comfortabele gebreide trui dragen die goed op het lichaam aansluit en goede bewegingsvrijheid biedt. Gebreide hi-vis truien van MASCOT zijn ontworpen met zichtbare fluorescerende kleuren in vijf verschillende kleurencombinaties. Het design met schuine lijnen van de reflectoren zorgt voor een modern en sportief uiterlijk.

  De gebreide trui kan goed gecombineerd worden met andere producten uit de MASCOT® ACCELERATE SAFE-collectie.

  Gecertificeerd zichtbaar

  Zichtbaarheid is belangrijk. En op veel plaatsen is zichtbaarheid zelfs een vereiste. De gebreide hi-vis trui is gecertificeerd volgens EN ISO 20471 klasse 2. U kunt de hi-vis trui combineren met hi-vis shorts, een driekwartbroek of een lange broek van MASCOT om zo veiligheidsklasse 3 te bereiken.

  De gebreide hi-vis trui heeft een afneembare pashouder en voorzakken met rits.

  U vindt de gebreide hi-vis trui (19005-351) bij uw MASCOT-dealer.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE