Maakt STRETCH deel uit van uw werkkledinggarderobe

?
2020_MASCOT ACCELERATE SAFE_Beschermende kleding-man-Jas-Broek met kniezakken-hi-vis red
Maandag 16 November 2020
U draagt uw werkkleding dagelijks veel langer dan uw vrijetijdskleding. Maar zit uw werkkleding net zo lekker als uw vrijetijdskleding?

We zijn eraan gewend geraakt dat onze vrijetijdskleding, zelfs onze jeans, gemaakt is van elastisch stretchmateriaal dat heel veel comfort biedt bij het bewegen. Nu kunnen dezelfde eisen worden gesteld aan hi-vis kleding die binnen steeds meer vakgebieden en beroepen bescherming biedt tijdens het werk. De uitgebreide nieuwe MASCOT-collectie met hi-vis kleding is gemaakt van slijtvaste stretchmaterialen, terwijl de kleding de drager ook beschermt met gecertificeerde zichtbaarheid. 

Gecertificeerd zichtbaar conform EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid en ultieme bewegingsvrijheid kunnen heel goed samengaan. Met de producten van MASCOT van 100% stretchstof bent u de hele werkdag lang verzekerd van uitstekend comfort, terwijl u tegelijkertijd kunt voldoen aan de eisen voor zichtbaarheid in overeenstemming met EN ISO 20471. De broeken zijn bovendien geschikt voor industrieel wassen op 60 °C.

Eens stretch, altijd stretch

"Een broek die je niet meer uit wilt trekken!" Dat was de reactie van veel professionals toen MASCOT zijn eerste collectie stretchwerkbroeken lanceerde in niet-hi-vis kleuren. Sindsdien zijn de zwarte, witte en blauwe stretchwerkbroeken voor erg veel mensen onderdeel gaan uitmaken van hun werkkledinggarderobe. En als u eenmaal het comfort van stretchwerkkleding ervaren heeft, is er geen weg meer terug. Daarom lanceert MASCOT nu ook stretch in de nieuwe hi-vis collectie MASCOT® ACCELERATE SAFE. De fluorescerende stretchstof van de broeken heeft een laag gewicht, hoge slijtvastheid en een waterafstotende finish. De stof heeft een zachte achterkant en is flexibel, waardoor u de broek bijvoorbeeld nauwelijks voelt op de huid. De zakken zijn bovendien zo ontworpen dat u ze helemaal vol kunt stoppen zonder belemmering van de bewegingsvrijheid.

Scherpe lijnen voor een sportieve look

Kleding moet niet alleen lekker aanvoelen, maar ook mooi en goed ontworpen zijn. Met MASCOT® ACCELERATE SAFE hebben de ontwerpers geprobeerd om een innovatief en atletisch design te creëren. De schuine en asymmetrische reflectoren geven de producten een dynamische en afslankende look. Daarnaast zijn de reflectoren onderbroken, wat zorgt voor een moderner uiterlijk. De reflectoren zijn gemaakt van een elastisch materiaal dat bijdraagt aan de algehele bewegingsvrijheid. Naast de reflectoren wordt het atletische ontwerp verder benadrukt met scherpe contrasterende details. De contrasten zorgen onder andere dat de bewegingslijnen van het lichaam worden geaccentueerd, voor werkkleding met een atletisch en dynamisch uiterlijk.

Hi-vis kleding voor iedereen

MASCOT® ACCELERATE SAFE is een tweekleurige collectie met producten variërend van onderkleding tot buitenkleding, en van top tot teen – in veel verschillende kleurencombinaties en maten. De broeken in de collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stoftypes met 100% stretchstof, stretchzones of zonder stretchstof. Uiteraard zijn zichtbaarheid en hoog comfort niet alleen bedoeld voor mannen. Met MASCOT® ACCELERATE SAFE kunnen ook vrouwen een complete werkkledinggarderobe aanschaffen, met alles van T-shirts en jassen tot broeken en rokken. Allemaal speciaal ontwikkeld voor de pasvorm van de vrouw. Bekijk het grote aanbod hier:

MASCOT® ACCELERATE SAFE