Zorg voor de beste veiligheid

met schoenen die passen bij het werk
2020 - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -Veiligheidsschoenen (hoog) F0220-902 -Wreefbescherming
Vrijdag 31 Juli 2020
Als u werkt in een omgeving met gevaar voor vallende voorwerpen, druk of gladde oppervlakken, dan zijn robuuste veiligheidsschoenen bijzonder belangrijk voor uw veiligheid. De nieuwe veiligheidsschoenen van MASCOT bieden extra veiligheid tegen druk en stoten op de wreef en zijn een voor de hand liggende keuze wanneer uw wreef extra risico loopt tijdens uw werk.

Om de hoogst mogelijke veiligheid te bereiken, is het belangrijk dat u veiligheidsschoenen kiest die passen bij uw werk.

De zool is bepalend voor uw grip

Als u voornamelijk werkt op gevarieerd, ongelijkmatig terrein, is het bijzonder belangrijk om een goede grip te hebben Als u loopt en staat zonder volledige controle over uw evenwicht tijdens het werk, loopt u al snel het risico om uw benen en rug te overbelasten. Als uw voeten geen goede grip hebben, moet uw bovenlichaam kracht gebruiken om het evenwicht te bewaren terwijl u uw werk doet. Let daarom altijd op de zool van uw veiligheidsschoenen.

Het materiaal en het profiel van de zool van uw veiligheidsschoenen zijn bepalend voor uw grip op de ondergrond. Bij MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY voldoen alle veiligheidsschoenen aan de hoogste norm voor antislipzolen (SRC). Bovendien is het materiaal van de zool gemaakt van PU/rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor veeleisende omgevingen en is hittebestendig tot een contacthitte van 300 °C. PU/rubber is tegelijkertijd schokabsorberend, wat bijdraagt aan een hoog comfort.

Veiligheidsschoenen met speciale eigenschappen

Bij MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY vindt u robuuste veiligheidsschoenen. Zoals de nieuwe veiligheidsschoenen F0220-902 die extra bescherming bieden tegen druk op de wreef, wat het risico op impact en breuk tot een minimum beperkt. De wreefbescherming is geïntegreerd in het bovenstuk van de schoenen en is zo ontworpen dat u er niets van merkt tijdens het lopen of werken. De schoenen hebben verder een versterkte neus van composiet die geen kou of warmte geleidt, als ook antistatische, schokabsorberende inlegzolen die bijzonder slijtvast zijn en gemakkelijk eruit kunnen worden genomen.

 

De ergonomische inlegzolen van MASCOT (FT090, FT091, FT092) zijn gecertificeerd voor deze schoenen, zodat ze kunnen worden gebruikt zonder dat de certificeringen van de schoenen komen te vervallen.

 

De veiligheidsschoenen F0220-902-09 zijn op voorraad. Koop of bestel ze bij de verkooppunten van MASCOT.