Zorg voor de beste veiligheid

met schoenen die passen bij het werk
<p>2020 - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -Veiligheidsschoenen (hoog) F0220-902 -Wreefbescherming</p>
Vrijdag 31 Juli 2020
Als u werkt in een omgeving met gevaar voor vallende voorwerpen, druk of gladde oppervlakken, dan zijn robuuste veiligheidsschoenen bijzonder belangrijk voor uw veiligheid. De nieuwe veiligheidslaarzen van MASCOT bieden extra veiligheid tegen druk en stoten op de wreef en zijn een voor de hand liggende keuze wanneer uw wreef extra risico loopt tijdens uw werk.

Om de hoogst mogelijke veiligheid te bereiken, is het belangrijk dat u veiligheidsschoenen kiest die passen bij uw werk.

De zool is bepalend voor uw grip

Als u voornamelijk werkt op gevarieerd, ongelijkmatig terrein, is het bijzonder belangrijk om goede grip te hebben. Als u loopt en staat zonder volledige controle over uw evenwicht tijdens het werk, loopt u al snel het risico om uw benen en rug te overbelasten. Als uw voeten geen goede grip hebben, moet uw bovenlichaam kracht gebruiken om het evenwicht te bewaren terwijl u uw werk doet. Schenk daarom altijd aandacht aan de zolen van uw veiligheidsschoenen.

Het materiaal en het profiel van de zool van uw veiligheidsschoenen zijn bepalend voor uw grip op de ondergrond. Bij MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY voldoen alle veiligheidslaarzen aan de hoogste norm voor antislipzolen (SRC). Bovendien is het materiaal van de zool gemaakt van PU/rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor veeleisende omgevingen en is hittebestendig tot een contacthitte van 300 °C. PU/rubber is tegelijkertijd schokabsorberend, wat bijdraagt aan een hoog comfort.

Veiligheidsschoenen met speciale eigenschappen

Bij MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY vindt u robuuste veiligheidsschoenen. Zoals de nieuwe veiligheidslaars F0220-902 die extra bescherming biedt tegen druk op de wreef, wat het risico op impact en breuk tot een minimum beperkt. De wreefbescherming is geïntegreerd in het bovenstuk van de laars en is zo ontworpen dat u er niets van merkt tijdens het lopen of werken. De laars heeft verder een versterkte neus van composiet die geen kou of warmte geleidt, alsmede antistatische, schokabsorberende inlegzolen die bijzonder slijtvast zijn en die gemakkelijk eruit kunnen worden genomen.

 

De ergonomische inlegzolen van MASCOT (FT090, FT091, FT092) zijn gecertificeerd voor deze laars, zodat ze kunnen worden gebruikt zonder dat de certificeringen van de laars komen te vervallen.

 

De veiligheidslaars F0220-902-09 is op voorraad. Koop of bestel ze bij de verkooppunten van MASCOT.