Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT is de trotse Official Event Supplier van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT voorziet het officiële organisatieteam en Event Hosts van verschillende producten, waaronder kleding uit de MASCOT® ACCELERATE-collectie, waarmee ze een uniforme en professionele uitstraling krijgen die past bij dit unieke evenement.

  Het merk MASCOT zal zeer zichtbaar zijn op en rondom het circuit, aangezien de Event Hosts de fans zullen verwelkomen en hen helpen hun weg te vinden.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix_MASCOT WORKWEAR, logo
  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, motorsport

  Goed gekleed voor dit unieke evenement

  Meer dan 1500 Event Hosts van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zullen professioneel gekleed gaan in kleding van MASCOT. Hoewel de medewerkers verschillende producttypes dragen, behouden ze altijd een uniforme en representatieve uitstraling die de bedrijfsidentiteit van het circuit ondersteunt.

  Met de speciaal voor het evenement geselecteerde producten, zullen de Event Hosts goed voorbereid zijn voor elke gelegenheid, aangezien het assortiment van MASCOT producten bevat voor alle weersomstandigheden. Of het nu een warme of koude dag is, de medewerkers zullen goed gekleed zijn in MASCOT-kleding – ook op regenachtige dagen.

  Het zeer uitdagende CM.com Circuit Zandvoort

  MASCOT is trots en verheugd om het internationale evenement Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 te ondersteunen, dat van 2 tot en met 4 september 2022 op het circuit in Zandvoort wordt gehouden.

  Het CM.com Circuit Zandvoort is een zeer uitdagend circuit in de duinen aan de Noordzee. Het heeft een lengte van 4,3 kilometer en 14 bochten, waar de coureurs de racefans vaak passeren. Actie en acceleratie zijn op deze baan gegarandeerd.