GMB Motorsport

  MASCOT is hoofdsponsor van GMB Motorsport, dat met passie en toewijding een duidelijke doelstelling heeft, namelijk een verschil te maken in de Deense motorsport. De medewerkers van het team zijn gekleed in werkkleding van ULTIMATE STRETCH, voor optimale werkomstandigheden wanneer er moet worden gepresteerd.

  GMB Motorsport heeft een duidelijk doel: de beste zijn. Dat streven om de beste te zijn is iets wat wij bij MASCOT delen. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te ontwikkelen en te verbeteren, en ook wij willen de beste zijn in onze branche. Daarom beschouwen we de samenwerking met GMB Motorsport, dat overigens net als MASCOT een band heeft met Silkeborg, als een nagenoeg perfecte match.

  Door ons meerjarige engagement in de motorsportwereld weten we dat er passie en toewijding nodig is om als eerste over de finishlijn te komen. Op jacht naar de snelste rondetijd gaat GMB Motorsport zowel professioneel als perfectionistisch te werk, wat past bij onze Tested to Work-aanpak. Bovendien zijn we blij dat we door samen te werken met GMB Motorsport kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van enkele Deense – en hopelijk ook internationale – motorsportsterren in spe.

  Werkkleding zonder limieten

  Naast MASCOT-logo's op de wagens en racepakken van GMB Motorsport dragen medewerkers in het team MASCOT-werkkleding van ULTIMATE STRETCH, zodat ze allemaal kunnen profiteren van volledige bewegingsvrijheid en optimaal comfort. Door de grote slijtvastheid van de kleding is het team bovendien verzekerd van optimale werkomstandigheden wanneer ze het beste van zichzelf moeten geven.

  Focus op talentontwikkeling

  Het Deense motorsportteam GMB Motorsport is opgericht om een verschil te maken in de Deense motorsport. De focus ligt hoofdzakelijk op talentontwikkeling waarbij ze jonge beloften helpen om zich te ontwikkelen van opkomende talenten bij het karten tot eersteklascoureurs in de standaardwagenklassen TCR en GT3 en op het grote internationale motorsporttoneel in Le Mans. Talentontwikkeling speelt ook een grote rol binnen het team, waar ze bijvoorbeeld aandacht besteden aan het opleiden van getalenteerde monteurs.