Team Rosberg

Met kwaliteit, comfort en veiligheid in het vizier heeft MASCOT Team Rosberg uitgerust om topprestaties te leveren op het racecircuit. Als de officiële werkkledingleverancier van Team Rosberg tijdens de DTM (Deutsche Tourenwagen-Masters) levert MASCOT werkkleding aan het team op de baan en in de werkplaats. Daarom draagt het ambitieuze autosportteam kwalitatief hoogwaardige en comfortabele werkkleding in de DTM.
Team Rosberg & Raceauto

Een goede combinatie van ervaring en talentontwikkeling. Met ervaren krachten achter zich richt Team Rosberg zich al enkele jaren op het ontwikkelen van het talent van de toekomst. Met passie en professionalisme hoog in het vaandel heeft het team coureurs opgeleid en ontwikkeld voor o.a. de Formule 1, Formule 3 en natuurlijk DTM.

Werkkleding voor optimale resultaten

Of het nu in de werkplaats is of op de baan, werkkleding moet een partner zijn. Team Rosberg gebruikt MASCOT-werkkleding van ULTIMATE STRETCH die bewegingsvrijheid en optimaal comfort biedt. En met de hoge slijtvastheid van de producten is het team verzekerd van de beste voorwaarden voor het bereiken van hoge resultaten.

De betrokkenheid van MASCOT bij de autosport is de basis voor het wederzijdse succes van Team Rosberg en MASCOT. Als het team de werkkleding onder veeleisende omstandigheden draagt, geeft dat waardevolle inzichten en nuttige feedback voor de verdere ontwikkeling van de producten. De samenwerking is daarom erg nuttig voor zowel Team Rosberg als MASCOT.

Team Rosberg Raceauto - MASCOT® WORKWEAR

Kwaliteit op het circuit

Team Rosberg werd in 1995 opgericht door wereldkampioen Formule 1 Keke Rosberg. Sindsdien heeft het team met meer dan 500 races en 5 titels een grote rol gespeeld in de DTM. Met coureurs als René Rast, Jamie Green, Nico Müller en Dev Gore speelt het team al jarenlang een grote rol in de Duitse autokampioenschappen.