Hi-vis veiligheidsbroek – zichtbaar, elastisch en slijtvast

    ACCELERATE SAFE Hi-vis broek Man
    Wed, 05 May 2021
    Wanneer u in het bos werkt, langs het spoor of in de bouw, zijn zichtbaarheid en bewegingsvrijheid essentieel. Met de nieuwe MASCOT® ACCELERATE SAFE-broek krijgt u een lichte, slijtvaste en elastische hi-vis broek.

    Hoeveel uur werkt u in een jaar? Waarschijnlijk zo veel dat alleen de allerbeste werkkleding goed genoeg is. Zowel wat betreft veiligheid als qua comfort. Met reflectie en fluorescerende contrastkleuren voldoen de broeken met herenpasvorm 19179-511 en damespasvorm 19178-511 aan EN ISO 20471 kl. 1, de norm die eisen stelt aan zichtbare werkkleding.

    Stretchstof geeft ruimte aan uw bewegingen

    Op een lange werkdag wilt u een broek die zit zoals het hoort en u niet afleidt. Met een broek van stretchstof kunt u de hele dag vrij bewegen zonder dat uw kleding u in de weg zit. De stretchstof rekt mee in alle richtingen wat in combinatie met een ergonomische pasvorm en een laag gewicht een garantie is voor ultiem comfort. Bij MASCOT® ACCELERATE SAFE zijn ook de reflectoren elastisch, waardoor de bewegingsvrijheid echt overal van het hoogste niveau is.

    Slijtvaste en lichte broeken

    Werkbroeken moeten vandaag worden gedragen, en ook morgen en over een jaar. Daarom is de slijtvastheid belangrijk. Zodoende zijn de veiligheidsbroeken 19179-511 en 19178-511 gemaakt van een slijtvast materiaal dat de duurzaamheid vergroot. Toch zijn de broeken licht, waardoor ze niet zwaar aanvoelen als u ze aan hebt.

    ACCELERATE SAFE Hi-vis broekACCELERATE SAFE Hi-vis broek Voor vrouwen ontwikkelde producten

    Hi-vis stretch voor alle functies

    De MASCOT® ACCELERATE SAFE-collectie biedt gecertificeerde hi-vis veiligheidskleding voor iedereen die behoefte heeft aan zichtbaarheid, functionele details en maximale bewegingsvrijheid. Het complete productassortiment heeft niet alleen een modern design, maar zorgt ook dat u van top tot teen zichtbaar gekleed bent.

    Werkt u in de loop van de werkdag op uw knieën? De broeken hebben kniezakken zodat u kniebeschermers kunt plaatsen wanneer u die nodig heeft. De kniezakken zijn gemaakt van CORDURA®, een extra slijtvast materiaal, aangezien de stof rond de knieën vaak sneller slijt. Met kniebeschermers zorgt u goed voor uw knieën, zodat die nog jaren meegaan. De broeken zijn gecertificeerd in combinatie met MASCOT-kniebeschermers SHORT en LONG in overeenstemming met EN 14404 en zijn voorbereid voor de spijkerzakken 19450-126.

    De 19179-511-broek met herenpasvorm en 19178-511-broek met damespasvorm DIAMOND zijn op voorraad en u kunt ze kopen/bestellen bij uw lokale MASCOT-dealer.

     
    MASCOT® ACCELERATE SAFE