U kunt nu ook kiezen voor een hi-vis rok

MASCOT® Model ACCELERATE SAFE Voor vrouwen ontwikkelde productenModel 14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2
Donderdag 22 April 2021
Merkt u dat het warmer wordt? Wordt de werkdag te warm voor een lange broek? Met de nieuwe hi-vis rok van MASCOT kunt u zelf kiezen of u liever een korte broek of een rok draagt op uw werk. De knielange rok heeft een vrouwelijke en afkledende look en is tegelijkertijd goed zichtbaar en praktisch.

Als de zon schijnt en de temperatuur stijgt, is het belangrijk om kleding te kiezen die bij de temperatuur past. Ook als het tijd is om te gaan werken. De rok 19244-711 van MASCOT® ACCELERATE SAFE heeft een vrouwelijke pasvorm en is daardoor een goede keuze als de temperatuur stijgt maar u geen korte broek aan wilt. Met MASCOT® ACCELERATE SAFE kunnen vrouwen veiligheidskleding krijgen waarbij zowel de rok als het bovenstuk speciaal voor hen is ontworpen.

Licht, rekbaar en plaats voor een duimstok

De rok is zo ontworpen dat hij past bij wat u nodig hebt op een bouwplaats als de temperatuur stijgt. Hij is voorzien van voorzakken, achterzakken, dijzakken, een hamerlus en een duimstokzak, zodat u uw gereedschap, bitjes en schroeven altijd bij de hand hebt. De duimstokzak heeft een extra versteviging en de kleppen van de zakken zijn vuilafstotend, waardoor vuil en modder zich niet hechten. Doordat het materiaal rekbaar is in alle richtingen, kunt u zich vrij bewegen zoals nodig is. Bovendien is de rok licht, zodat hij niet zwaar aanvoelt door iets anders dan het gereedschap dat u in de zakken doet. Met de rok heeft u zowel uw look als uw werkzaamheden onder controle.

Model ACCELERATE SAFE Voor vrouwen ontwikkelde productenModel ACCELERATE SAFE Voor vrouwen ontwikkelde producten

Voldoet aan de eisen voor zichtbaarheid

De rok is gecertificeerd volgens EN ISO 20471 klasse 1. Als u deze combineert met een gecertificeerd zichtbaar bovenstuk, kunt u een hogere klasse bereiken. Met de nieuwe MASCOT® ACCELERATE SAFE-rok hoeft u geen concessies te doen aan comfort, uitstraling of veiligheid. En u kunt eindelijk kiezen voor een rok als alternatief voor een korte broek.

De rok heeft een DIAMOND-pasvorm en is verkrijgbaar in drie fluorescerende kleuren: geel, oranje en rood.

U vindt de rok bij uw MASCOT-dealer.

MASCOT® ACCELERATE SAFE