Team Rosberg en MASCOT werken samen aan gemeenschappelijk succes

2021-Team Rosberg-MASCOT WORKWEAR-Motorsport-Mechanic-Race car- MASCOT ACCELERATE
Vrijdag 9 April 2021
MASCOT wordt de DTM “Official Workwear Supplier” van Team Rosberg.

"Met MASCOT-producten zijn we straks goed uitgerust om topprestaties te leveren”, zegt Kimmo Liimatainen, Managing Director van Team Rosberg. "Onze ambitie is om onze coureurs en medewerkers te voorzien van het beste materiaal, zodat ze successen kunnen behalen. Kwaliteit, comfort en veiligheid zijn van fundamenteel belang als je werkt in de bijzondere omstandigheden van de autosport. Werkkleding van MASCOT zit niet alleen erg lekker, maar ziet er ook nog eens perfect uit.”

Michael Grosbøl, Managing director van MASCOT: "Met deze samenwerking krijgt onze betrokkenheid bij de autosport een nieuwe, speciale positionering. We zijn fan van autosport en zijn er dan ook trots op dat we gaan samenwerken met het meest succesvolle DTM-team van de afgelopen jaren. Voor het verdedigen van de DTM-titel gaan we het team uitrusten met producten uit onze MASCOT® ACCELERATE-collectie en leveren we schoenen die maximale veiligheid en comfort bieden, zowel op de baan als in de werkplaats. We hopen op gemeenschappelijk succes, waardevolle inzichten en feedback voor de verdere ontwikkeling van onze producten.”

2021-Team Rosberg-DTM TR Race car

Het Deense familiebedrijf Mascot International A/S ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1982 werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. De werkkledingproducent levert aan klanten over de hele wereld en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. MASCOT biedt alleen producten die zijn getest voor langdurig gebruik. Het grootste deel van de producten wordt gemaakt in de eigen productiefaciliteiten en is daardoor onderhevig aan 100% kwaliteitscontrole. Een essentieel aspect van deze strategie is de evaluatie en controle van productiemethoden, producten en leveranciers. Tested to Work is daarom niet alleen al jaren een motto, maar ook een van de belangrijkste werkstrategieën van MASCOT.

Team Rosberg werd in 1995 opgericht door wereldkampioen Formule 1 Keke Rosberg en vormt sinds 1995 een integraal onderdeel van de DTM. Het team heeft met meer dan 500 races en in totaal 5 titels bijgedragen aan de geschiedenis van deze races. Het winnen van titels in de Formule BMW en de Formule 3 onderstreept ook het feit dat het ondersteunen van jonge talenten in de autosport altijd een belangrijke rol speelt. Voor seizoen 2021 van de DTM zal het coureursduo Nico Müller (SUI) en Dev Gore (USA) namens Team Rosberg de coureurstitel van 2020 verdedigen.