Denkt u aan wreefbescherming

?
MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY – Grote slijtvastheid en robuustheid Wreefbescherming. Bovendeel met extra bescherming tegen druk bij de wreef – dit beperkt het risico op impact en breuk tot een minimum. Veiligheidsschoenen (hoog)
Maandag 8 Maart 2021
Loopt u op uw werkplek kans dat er zware voorwerpen vallen die uw voeten kunnen blesseren? In dat geval is het belangrijk dat uw voeten goed worden beschermd. Zowel uw tenen als uw wreef. De veiligheidsschoenen en -laarzen van MASCOT met wreefbescherming beschermen uw wreef tegen druk en stoten.

Om uw voeten te beschermen en de hoogst mogelijke veiligheid te bereiken, is het belangrijk dat u veiligheidsschoenen kiest die passen bij uw werk. Bij MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY vindt u nu veiligheidslaarzen en veiligheidsschoenen met wreefbescherming.

Uw voeten zijn kwetsbaar

Uw voeten dragen u op uw werk en in uw vrije tijd. Ze zijn een onontbeerlijk gereedschap waarop u moet passen. Aangezien de voeten uitsteken, zijn ze kwetsbaarder voor rollende en vallende voorwerpen dan de rest van uw lichaam. Daarom is het op verschillende werkplekken noodzakelijk om goed op uw voeten te letten, inclusief de wreef.

Bescherm uw wreef tegen drukken en stoten

Wanneer een gebouw wordt gesloopt of als u bij de draaibank staat, is het belangrijk dat uw hele voet beschermd is. De wreefbescherming biedt extra bescherming en dempt stoten op de voet van vallende voorwerpen. De extra bescherming is in het bovenstuk van de schoen geïntegreerd en zo ontworpen dat u deze niet opmerkt tijdens het werk. Een zachte, comfortabele wreefbeschermer die u of uw werk niet in de weg zit. Wreefbescherming is ingebouwd in de MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY F0220-902-veiligheidslaarzen en F0221-902-veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen met allround bescherming

Met wreefbescherming zijn deze veiligheidslaarzen en veiligheidsschoenen zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld werkt met zwaar beton en extra bescherming nodig hebt. En met extra versteviging op de neus van de schoen is het schoeisel erg geschikt voor knielend werk en gaat het langer mee. Om te zorgen dat het schoeisel lekker loopt, zijn zowel de schoenen als laarzen ontwikkeld met een schokabsorberende tussenzool. De schoenen en laarzen zijn allebei EN ISO 20345-gecertificeerd, waardoor ze voldoen aan de eisen die worden gesteld voor werk in omgevingen waar veiligheid een hoge prioriteit heeft.

De ergonomische inlegzolen van MASCOT (FT090, FT091, FT092) zijn gecertificeerd voor zowel de schoenen als laarzen. Dat betekent dat u de inlegzolen kunt gebruiken zonder dat de EN ISO 20345-certificering van het schoeisel komt te vervallen.

De F0220-902-veiligheidslaarzen en F0221-902-veiligheidsschoenen zijn op voorraad en zijn verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde MASCOT-verkooppunt.