Word gezien met een mooie sportieve reflecterende jas

MASCOT® ACCELERATE SAFE Ademend, wind- en waterdicht. Softshell jas Slim design waarbij de gebruiker centraal staat Man
Dinsdag 23 Februari 2021
Wilt u dag en nacht gezien worden? Bekijk dan eens deze softshell jas van MASCOT. De jas in fluorescerende kleuren met reflecterende details heeft een sportieve look – met een design dat het een mooi alternatief is voor de traditionele zwarte jas. De sportieve look en de eigenschappen van de jas zijn geschikt voor een actieve dag.

De softshell jas van MASCOT® ACCELERATE SAFE wordt gekenmerkt door bijzondere reflecterende details waarmee het design van de jas zich onderscheidt. In tegenstelling tot de overige bovenstukken uit de collectie is deze softshell jas niet gecertificeerd conform EN ISO 20471. Maar deze is juist ideaal voor situaties waarin zichtbaarheid niet vereist maar optioneel is. Naast zichtbaarheid zorgt de jas voor een sportieve look met scherpe lijnen en heldere hi-vis kleuren.

Word gezien bij daglicht en in het donker

Een goede zichtbaarheid is belangrijk voor uw veiligheid – zeker in de donkere wintermaanden. De nieuwe softshell jas van MASCOT is een goede keuze als u uw zichtbaarheid, en daarmee uw veiligheid, wilt vergroten. Wanneer u bijvoorbeeld heen en weer naar uw werk fietst, op klantbezoek gaat, uw hond uitlaat of als u nieuwe bouwprojecten inspecteert.

De jas licht dankzij de reflecterende details op in het donker in het licht van bijvoorbeeld autokoplampen. Samen met de duidelijke hi-vis kleuren bent u op die manier goed zichtbaar voor uw omgeving bij zowel daglicht als in het donker. De jas is een goed alternatief in situaties waarbij zichtbaarheid geen vereiste is, maar u het wel een belangrijke prioriteit vindt.

MASCOT® ACCELERATE SAFE Ademend, wind- en waterdicht. Softshell jas Slim design waarbij de gebruiker centraal staat Man

Scherpe lijnen voor een sportieve look

De softshell jas is verkrijgbaar in de hi-vis-kleuren geel, oranje en rood met verschillende contrastkleuren om uit te kiezen. De fluorescerende kleur wordt op de schouders onderbroken met scherpe contrastdetails waardoor de schouders breder lijken. De donkerdere contrastkleur komt bovendien terug langs de taille, waar deze een afslankend effect geeft. Deze beide kenmerken benadrukken de natuurlijke lijnen van het lichaam en zorgen voor een atletisch en dynamisch uiterlijk.

Het is echter niet alleen het design dat aan beweging en een actieve werkdag doet denken. De jas heeft een slanke pasvorm en dankzij de flexibele stof volgt de jas de bewegingen van het lichaam gemakkelijk. Bovendien heeft de jas een goed ademend vermogen waardoor het altijd comfortabel zit, ook als de intensiteit omhooggaat.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE