Nieuwe veiligheidsbroeken met ULTIMATE STRETCH

Broeken met maximale bewegingsvrijheid Stofkwaliteit 711 – hi-vis materiaal van ultieme stretchstof 
Maandag 30 November 2020
Heeft u maximale bewegingsvrijheid bij alle klussen op uw werk? Stretchwerkkleding is de laatste jaren een deel geworden van iedere garderobe. Nu komt het ook in een hi-vis-uitvoering in een nieuwe collectie veiligheidskleding conform EN ISO 20471. Vooral met de nieuwe broeken van de collectie kunt u een geheel nieuwe dimensie ervaren in comfort en onbeperkte bewegingsvrijheid.

Met de nieuwste lancering, MASCOT® ACCELERATE SAFE, voegt MASCOT werkbroeken met stretch in vier richtingen en gecertificeerde zichtbaarheid toe aan het assortiment. Degenen die de MASCOT-stretchbroeken uit de gewone werkkleding hebben geprobeerd, kijken uit naar de volledig nieuwe en grondig geteste stofkwaliteit (711) met gecertificeerde zichtbaarheid. Naast de flexibiliteit en het lage gewicht van de broeken zijn ze ontworpen met een moderne look voor bedrijven die hun bedrijfsprofiel willen uitstralen via hun werkkleding.

Nieuwe zichtbare kleding voor iedereen

De collectie omvat werkkleding voor zowel mannen als vrouwen, in drie fluorescerende kleuren en met verschillende contrastkleuren. Bedrijven in alle branches kunnen daardoor met grote flexibiliteit kleding samenstellen die past bij hun vak en voorkeuren.

Ultiem comfort

Laag gewicht, hoge zichtbaarheid en comfort zijn kenmerkend voor de nieuwe hi-vis broeken van stofkwaliteit 711 in de collectie MASCOT® ACCELERATE SAFE. De broeken zijn elastisch in alle richtingen en de stof volgt gemakkelijk de bewegingen van het lichaam, of u nu knielend of staand aan het werk bent. De elastische stof heeft tegelijkertijd een effectief samentrekkend vermogen, waardoor de pasvorm van de broek zelfs na langdurig gebruik behouden blijft. Het materiaal heeft een gewicht van slechts 265 gram/m2. Bovendien is van binnen tot buiten nagedacht over het comfort, de broek heeft namelijk een zachte binnenzijde voor op de huid en een waterafstotende finish aan de buitenkant.

Opvallend en sportief design

De gecertificeerde reflectoren op de hi-vis broeken van MASCOT in stofkwaliteit 711 hebben een geheel nieuw ontwerp. De schuine en asymmetrische lijnen zorgen voor een afkledende en dynamische look. Bovendien zijn de reflectoren onderbroken en rekbaar, wat bijdraagt aan de unieke bewegingsvrijheid van de broeken. Het designdetail met het rasterpatroon op de mouwen en pijpen heeft MASCOT verder doorgevoerd van de bekende MASCOT® ACCELERATE-collectie.

Veel slimme details en zakken

Bij de broeken van stofkwaliteit 711 zijn geen concessies gedaan aan details en functies. De broeken hebben voor- en achterzakken, een knoop voor bevestiging van een meshouder en een dijzak met telefoonvak voor veilig opbergen.

De kniezakken van de broek zijn verstevigd met CORDURA® om bestand te zijn tegen alles waaraan de broek tijdens een lange werkdag wordt blootgesteld. Bovendien zijn de kniezakken verstelbaar. Werken op uw knieën kan zwaar zijn voor uw lichaam. Het is daarom belangrijk dat u de kniebeschermers helemaal goed kunt plaatsen voor optimale bescherming van uw knieën.

Nieuw bij MASCOT® ACCELERATE SAFE is dat het materiaal op de kleppen van de zakken een speciale vuilafstotende structuur heeft waardoor stof en vuil zich minder goed hechten. Zo blijft uw broek langer mooi.

19031-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-broek met spijkerzakken en kniezakken

19479-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-broek met kniezakken

Voeg gemakkelijk MASCOT-spijkerzakken 19450-126 toe aan broek 19479-711, eenvoudig met knopen te bevestigen.