Volledige bewegingsvrijheid in een slijtvaste werkbroek

100% stretchstof met rek in vier richtingen, geschikt voor industrieel wassen Man Broek met kniezakken
Dinsdag 27 Oktober 2020
Hebt u nog geen werkbroek van 100% stretchstof met rek in vier richtingen geprobeerd? De stof volgt gemakkelijk de bewegingen van het lichaam, wat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort. In de MASCOT® ACCELERATE-collectie vindt u werkbroeken van stretchstof in allerlei verschillende pasvormen en lengtematen. Zo kunnen alle medewerkers uniforme kleding dragen en tegelijkertijd een werkbroek krijgen die zit zoals het hoort.

De unieke stretchstof van MASCOT is elastisch in alle richtingen. De stof volgt het lichaam gemakkelijk bij alle mogelijke – en onmogelijke – bewegingen, zonder dat er iets strak zit of irriteert. Tegelijkertijd heeft het materiaal een hoge slijtvastheid en goed samentrekkend vermogen, zodat de broeken hun pasvorm behouden, ook na veelvuldig gebruik.

Net zoals veel van de meer dan 70 producten in de MASCOT® ACCELERATE-collectie, kunnen de werkbroeken met kniezakken (18079-511) industrieel worden gewassen volgens EN ISO 15797.

Het materiaal van de broek heeft een zachte binnenzijde voor op de huid en een waterafstotende finish aan de buitenkant. Daarmee blijft de huid droog bij een regenbui, wat gedurende de dag bijdraagt aan een hoger comfort.

Geïntegreerde kniezakken en eindeloos veel zakken voor uw gereedschap

De broeken (18079-511) hebben praktische zakken voor uw gereedschap, zoals voor-, achter- en dijbeenzakken, maar ook een zak voor uw telefoon en duimstok. Dankzij het elastische materiaal wordt uw bewegingsvrijheid niet beperkt, zelfs niet met volle zakken. De zakken zijn in het ontwerp geïntegreerd, wat betekent dat u ook met volle zakken kunt rekenen op een goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid.

De kniezakken zijn verstevigd met CORDURA® en zorgen voor een bijzonder hoge slijtvastheid. Tegelijkertijd zijn de kniezakken verstelbaar, zodat de kniebeschermers optimaal kunnen worden geplaatst. Doordat de kniebeschermers langs de zijkant worden geplaatst, zijn ze er gemakkelijk uit te halen en weer in te zetten terwijl u de broek draagt. Zo krijgt u het niet onnodig warm. Verder zit er een rits bij de knie voor effectieve ventilatie van de benen.

100% stretchstof met rek in vier richtingen, geschikt voor industrieel wassen Broek met kniezakken

De optimale pasvorm voor iedereen

MASCOT heeft werkkleding voor iedere situatie – en voor elke medewerker. Daarom worden de werkbroeken met kniezakken geïntroduceerd met zowel een herenpasvorm (18079-511) in drie verschillende lengtematen, als met twee damespasvormen (18078-511 en 18088-511) in elk twee lengtematen. De PEARL-pasvorm is ontwikkeld voor vrouwen met een verschil van minder dan 20 centimeter tussen de taille en heupwijdte, terwijl de DIAMOND-pasvorm bedoeld is voor vrouwen met een verschil van meer dan 20 centimeter.

De verschillende pasvormen en lengtematen dragen eraan bij dat alle medewerkers precies de juiste maat hebben, en dat de kniebeschermers en gereedschapszakken op de goede plek zitten.

Naast een brede keuze aan pasvormen, zijn de broeken verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: donkermarine, groen, zwart en donkerantraciet.

Heren 

18079-511 MASCOT® ACCELERATE-broek met kniezakken

Dames

18078-511 MASCOT® ACCELERATE-broek met kniezakken, pasvorm DIAMOND

18088-511 MASCOT® ACCELERATE-broek met kniezakken, pasvorm PEARL