Werkkleding die is ontwikkeld en getest voor industrieel wassen

2019 - ProWash® - Fleecetrui
Maandag 4 November 2019
Met de MASCOT® ACCELERATE-collectie brengt MASCOT voor het eerst stretchproducten op de markt die geschikt zijn voor industrieel wassen. Er is een unieke elastische vezel gebruikt om ervoor te zorgen dat de kleding tegen herhaalde industriële wasprocessen kan en toch rekbaar is en volledige bewegingsvrijheid biedt.

MASCOT® ACCELERATE is een heel nieuwe collectie mooie, functionele en slijtvaste werkkleding in nieuwe branchekleuren. Onder de meer dan 70 producten uit de collectie vindt u een volledige selectie herenkleding en dameskleding die geschikt is voor industrieel wassen en drogen.

Comfort vóór alles

MASCOT heeft met MASCOT® ACCELERATE een stof met stretch in vier richtingen ontwikkeld, die geschikt is voor industrieel wassen. Het stretchmateriaal draagt bijzonder comfortabel en volgt alle bewegingen die u tijdens uw werk maakt. De ideale keuze als u werkkleding nodig hebt die industrieel gewassen moet kunnen worden, maar tegelijkertijd volledige bewegingsvrijheid wilt.

Getest op industrieel wassen

De producten van MASCOT® ACCELERATE zijn getest conform EN ISO-norm 15797 voor industrieel wassen en hebben het ProWash®-symbool, wat betekent dat ze op 75 graden industrieel gewassen en vervolgens industrieel gedroogd kunnen worden. De ProWash®-producten van MASCOT gaan lang mee en behouden hun vorm en kleur ook na herhaaldelijk industrieel wassen en drogen. Zelfs als uw kleding niet per se industrieel gewassen hoeft te worden, hebben de uitgevoerde testprocedures ook voordelen voor u. De geselecteerde stoftypen zijn van de hoogste kwaliteit en de werkkleding is bijzonder slijtvast, wat betekent dat u niet snel weer nieuwe werkkleding hoeft te kopen.

Een complete oplossing

MASCOT® ACCELERATE is een brede selectie werkkleding voor zowel buiten als binnen, en voor veel verschillende werksituaties en branches. Alles van T-shirts tot winterjassen, en zowel broeken als shorts en rokken voor vrouwen. MASCOT biedt u daarmee de mogelijkheid om een complete outfit samen te stellen voor zowel mannen als vrouwen. De zes kleuren en talloze combinatiemogelijkheden van de collectie bieden bedrijven bovendien de mogelijkheid om hun eigen corporate look te creëren met behulp van MASCOT® ACCELERATE.


2019 - MASCOT® ACCELERATE, Modellen, Vrouwen, Broeken, T-shirts, Sweatshirts, Jassen


U vindt MASCOT® ACCELERATE bij uw MASCOT-verkooppunt of op www.mascot.nl.