Comfortabele werkschoenen

voor allerlei werkzaamheden
2019-MASCOT® FOOTWEAR CASUAL-F0900-907
Vrijdag 15 Februari 2019

MASCOT lanceert schoenen zonder veiligheidsonderdelen, maar waarbij hoge kwaliteit en een goede pasvorm voorop staan. Het model F0900-907 van MASCOT® FOOTWEAR CASUAL heeft een laag gewicht, zit goed aan de voet en is zacht en flexibel, zodat u de hele werkdag kunt genieten van maximale bewegingsvrijheid.

De nieuwe schoenen maken deel uit van een volledig nieuwe schoenenlijn van MASCOT die past bij zowel bedrijfskleding als klassieke werkkleding. De collectie heet MASCOT® FOOTWEAR CASUAL en kan worden gebruikt voor alle werkzaamheden waarbij veiligheidsschoenen niet vereist zijn.

Geen veiligheidsschoenen, maar wel van de hoogste kwaliteit

De nieuwe CASUAL-schoenen zijn vormgegeven als klassieke sneakers en onderscheiden zich van de rest van het schoenenassortiment van MASCOT doordat ze geen versterkte teen, anti-perforatiezool en andere veiligheidsonderdelen hebben. De schoenen zijn echter wel zeer comfortabel: ze wegen minder dan 300 gram en zijn bijzonder flexibel bij de voorvoet. Wat deze schoenen verder kenmerkt is het gebruik van suède voor de bovenkant en rubber voor de loopzool.

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL is perfect voor alle bedrijven waar gewone sneakers kunnen worden gedragen. U kunt de schoenen kopen of bestellen bij de verkooppunten van MASCOT.