Lichte veiligheidsschoenen

die net zo schokabsorberend zijn als sportschoenen
Veiligheidsschoenen (laag) - MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - 2018
Dinsdag 11 September 2018
Onze nieuwe veiligheidsschoenen en -laarzen hebben een laag gewicht, zolen van zeer schokabsorberend materiaal en extra flexibele eigenschappen bij de voorvoet. En dat merkt u! Ze zijn licht en bieden uw voeten aangenaam comfort. Ook op lange werkdagen.

MASCOT introduceert dit najaar een nieuwe collectie veiligheidsschoenen met de naam MASCOT® FOOTWEAR ENERGY. Vier stijlen met elk twee kleuren/varianten.

Minder vermoeide voeten met schokabsorbering

Het is de schokabsorberende en lichte tussenzool van het ETPU materiaal die MASCOT® FOOTWEAR ENERGY onderscheidt van andere veiligheidsschoenen. Het materiaal van deze zool maakt de veiligheidsschoenen extreem schokabsorberend en aangenaam om te dragen. Bij iedere stap absorberen de zolen de stoten die anders bij ieder contact met de ondergrond leiden tot pijn en vermoeidheid van benen en rug. Het loopcomfort is daardoor buitengewoon, zelfs op een harde ondergrond en na uren op de been te zijn.

100% metaalvrije schoenen

Alle veiligheidsschoenen en -laarzen van MASCOT® FOOTWEAR ENERGY zijn metaalvrij. De versterkte teen is gemaakt van composiet en de anti-perforatiezool van een geavanceerd, slijtvast textielmateriaal. De schoenen zijn daardoor niet alleen extreem licht, maar geleiden bovendien geen warmte of kou. Dat is zeer gunstig bij werkzaamheden op een bijzonder koude of warme ondergrond. Alle materialen zijn gekozen om de collectie MASCOT® FOOTWEAR ENERGY het laagst mogelijke gewicht en de hoogst mogelijke flexibiliteit te geven.

Veiligheidsschoenen die aanvoelen als sokken

De schoenen uit de collectie MASCOT® FOOTWEAR ENERGY zijn goedgekeurd conform EN ISO 20345, veiligheidsklasse S1P. De antislipzolen zijn goedgekeurd conform de beste norm: SRC. Alle modellen hebben bovendien non-marking zolen en geven dus niet af op de ondergrond, bijvoorbeeld op pas gelegde vloeren. De collectie is ontwikkeld voor vaklieden die tijdens de werkdag urenlang staan. Een testpanel uit deze branches heeft deze schoenen tijdens een testperiode in het ontwikkelingsproces gedragen bij de dagelijkse werkzaamheden. MASCOT heeft de feedback van het testpanel gebruikt voordat begonnen is met de productie van de schoenen. De schoenen zijn vanaf september te koop bij de verkooppunten van MASCOT.

Twee van de vier modellen (F0132 en E0133) hebben elastisch materiaal aan de bovenkant, dat haast aanvoelt als een extra sok. De zachte, rekbare stof sluit nauw aan op de voet en biedt goede steun bij het bewegen.
F0136-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
zwart
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0135-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
zwart
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0134-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
zwart
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0131-849
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
donkermarine/appelgroen
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0130-849
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0133-996
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
F0132-996
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht