Nieuwe jas combineert stretch en stevigheid

in een lichtgewicht materiaal
STRETCH Jas - 2017 Pers
Woensdag 4 Oktober 2017
MASCOT introduceert een heel dun en licht stretchjack. Het jack is gemaakt van een materiaal met stretch in vier richtingen. Het materiaal is onlangs ontwikkeld en is uiterst sterk met een zeer laag gewicht.

Bent u op zoek naar een heel dun en licht jack die de bewegingen van uw lichaam en armen volgt, maar die tegelijkertijd bescherming biedt tegen weer en wind? Dit is nu verkrijgbaar bij MASCOT via een dealer bij u in de buurt.

Winddicht en waterafstotend

Het jack heeft geen dikke voering die u in de weg zit bij uw bewegingen. Het zit juist wat dichter op het lichaam en heeft een lichte gaasvoering en een licht en flexibel buitenmateriaal dat de wind tegenhoudt. Andere maatregelen tegen de wind zijn een goed sluitende hoge kraag, een stormflap bij de rits en een wat langer rugpand. Het buitenmateriaal is waterafstotend, zodat u droog blijft als het regent.

Gemaakt voor activiteit

Het jack is bedoeld voor mensen die het hele jaar door actief zijn. Het heeft een groot ademend vermogen en biedt ventilatie onder de armen en midden op de rug, zodat warmte gemakkelijk weg kan. De mouwen zijn goed gevormd zodat ze al uw armbewegingen kunnen volgen, in welke richting dan ook. Het nieuw ontwikkelde stretchmateriaal dat meegeeft in alle richtingen zorgt voor extra bewegingsvrijheid.

Alle noodzakelijk zakken en details

Het jack kan individueel worden versteld met de klittenbandsluiting bij de polsen. Op de borst zit een telefoonzak met magneetsluiting samen met een afneembare pashouder. Voor zichtbaarheid in een donkere omgeving zijn reflectoren in het ontwerp geïntegreerd. De voorzakken, borstzak en binnenzak hebben een rits, zodat de inhoud goed blijft zitten. De kwetsbaarste stukken van de jas zijn bovendien voorzien van verstevigingen, wat zorgt voor extra slijtvastheid.

Pers - MASCOT® STRETCH Werkjassen

Hetzelfde lichtgewicht materiaal als de broeken uit de collectie

Het stretchjack maakt deel uit van de onlangs gelanceerde collectie MASCOT® ADVANCED, die volledig nieuwe kleuren als petrol aan het assortiment toevoegt. De collectie is gebaseerd op flexibele en lichte producten met innovatieve integratie van zakken, details en functies voor gebruik in de bouw en door professionals. Het buitenmateriaal van de jas is hetzelfde als van de populaire broeken uit de collectie.

De MASCOT® ADVANCED-collectie is geïnspireerd op de winderige en regenachtige kust van de Scandinavische landen, waar kleding heel wat te verduren krijgt als het gaat om weersbestendigheid, slijtage en bewegingsvrijheid. Dat heeft geleid tot een collectie met voorlopig ruim 20 producten. In de loop van de zomer zijn broeken, T-shirts en dit stretchjack gelanceerd. Een groter assortiment winterkleding voor het bovenlichaam met bescherming tegen de elementen wordt vanaf oktober toegevoegd.

Het jack MASCOT® ADVANCED 17101 is verkrijgbaar in de maten S-4XL en in vijf verschillende kleuren: 01009 (marineblauw/zwart), 0618 (wit/donker antraciet), 0918 (zwart/donker antraciet), 0944 (zwart/donkerpetrol) en 3309 (mosgroen/zwart).