Veiligheidsschoenen met Boa®-sluiting

- onmisbaar tijdens een drukke werkdag
BOA® Veiligheidsschoenen - MASCOT 2016
Dinsdag 6 September 2016

Veiligheidsschoenen moeten maximale bescherming bieden, comfortabel zijn en geschikt zijn voor alle werkomstandigheden. Er zijn vele keuzemogelijkheden. Moet u tijdens uw werkdag uw schoenen regelmatig aan- en uittrekken? Of zoekt u een alternatief voor veters? Dan is de Boa®-sluiting een voor de hand liggende keuze.

DYNAMIC, de nieuwe collectie veiligheidsschoenen van MASCOT, heeft vier modellen met het Boa®-sluitsysteem: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra en MASCOT® Grofa.

Boa® - maakt veters strikken eenvoudig

Met het Boa®-sluitsysteem krijgt u veiligheidsschoenen met optimaal comfort, die bovendien snel kunnen worden geopend en gesloten. Boa® garandeert dat uw veiligheidsschoenen altijd goed zitten. De draaiknop kan met slechts één hand worden bediend. Zo kunt u de schoenen gemakkelijk openen en sluiten en door de RVS-kabels zitten ze perfect. Ze kunnen ook snel worden losgemaakt als u uw schoenen gedurende de dag regelmatig moet aan- en uittrekken. De knop kan worden afgesteld en geeft zo een perfecte pasvorm zonder drukpunten. De RVS-kabels zijn erg sterk en het sluitsysteem wordt niet aangetast door water, modder en ijs

BOA® Veiligheidsschoenen (laag) - 2016

DYNAMIC is een goede keuze voor een actieve werkdag waarbij de pasvorm en veiligheid belangrijk zijn. Naast het Boa®-sluitsysteem heeft MASCOT bij het ontwikkelen van de nieuwe veiligheidsschoenen en –sandalen de functionaliteit, de eisen van de drager en de werksituaties in het ontwerp geïntegreerd.

Kenmerken van de nieuwe veiligheidsschoenen uit de DYNAMIC-collectie

Naast het gepatenteerde Boa®-sluitsysteem, een uitstekend comfort, een flexibele anti-perforatiezool en veel ruimte in de veiligheidsneus, hebben MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra en MASCOT® Grofa ook een sportieve look en een transparante zool die geen strepen achterlaat. Bovendien zijn de veiligheidsschoenen allemaal voorzien van een voering van SILVADUR™, deze is antibacterieel en voorkomt luchtjes.