MASCOT® B2B Shop

  Als MASCOT-dealer heeft u toegang tot vele professionele online platformen die ontwikkeld zijn om uw werkdag makkelijker te maken. De MASCOT® B2B Shop is hier een voorbeeld van. Het is een eenvoudige en snelle manier voor MASCOT-dealers om werkkleding en veiligheidsschoenen aan te schaffen.

  MASCOT® B2B Shop

  Wanneer u een dealer bent en gebruikt maakt van de MASCOT® B2B Shop, profiteert u van vele voordelen. Met de B2B webshop ontvangt u een eenvoudig overzicht van uw bestelgeschiedenis. Bovendien zijn uw inkoopafspraken geïntegreerd en deze kunnen altijd in uw bestellingen worden toegevoegd. Zo ziet u direct uw correcte prijs.

  MASCOT® B2B Shop - logo

  De MASCOT® B2B Shop geeft een uniek inzicht in de voorraad van MASCOT en u kunt, via het platform, op de hoogte blijven van de voorraad van uw bestverkopende producten uit het MASCOT-assortiment van werkkleding en veiligheidsschoenen.

  Wanneer u als MASCOT-dealer nog geen toegang heeft tot de MASCOT® B2B Shop, neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele voordelen die u heeft als gebruiker van de MASCOT® B2B Shop.

  Door gebruik te maken van de MASCOT® B2B Shop, het online retoursysteem, de dealerserviceportal en andere online tools van MASCOT, zal uw werkdag als dealer veel eenvoudiger zijn. Door de jaren heen hebben we tools ontwikkeld die u een overzicht geven van uw inkoop en verkoop van MASCOT-producten. Als u meer wilt weten over wat wij te bieden hebben, inclusief de B2B Shop, een webshop voor particulieren, een webshop voor grote eindgebruikers of inventarisoplossingen, neem dan contact met ons op en samen zullen we een oplossing vinden die bij uw bedrijf past.