Christian Lundgaard geeft gas met MASCOT

2020_Michael Grosbøl_MASCOT WORKWEAR_Christian Lundgaard_Motorsport rookie
Zaterdag 7 November 2020
Motorsporttalent Christian Lundgaard zet de volgende stap richting zijn droom om de volgende Deense Formule 1-coureur te worden. Hij wordt daarbij gesteund door het Deense werkkledingbedrijf MASCOT.

"Ik ben erg blij dat MASCOT mij gekozen heeft als hun vertegenwoordiger op de Deense en internationale markt", zegt Christian Lundgaard. "De autosport is een groot podium en ik verheug me erop om bij te dragen aan hun merkbekendheid. MASCOT kan me helpen op weg naar mijn doel van de Formule 1, en ik kan ze publiciteit en aandacht geven. De autosport is op dit niveau een complexe en hightech sport met de focus op resultaten. Het is tegelijkertijd een innovatieve sport waarbij steeds resultaten moeten worden geleverd. Al deze waarden komen overeen met de producten en ontwikkeling van MASCOT. Daarom weet ik zeker dat we waardevol kunnen zijn voor elkaar."

Voor MASCOT is het logisch om Christian Lundgaard te steunen in zijn droom om te rijden in de koningsklasse van de autosport, de Formule 1. Michael Grosbøl, directeur van MASCOT, zegt: "Christian is een geweldig talent met een professionele instelling en goede arbeidsethos. Dat past niet alleen bij onze waarden, het is ook het profiel van iemand die ver kan komen bij het najagen van zijn droom. En als wij kunnen helpen bij het verwezenlijken van Christians droom en een nieuw tijdperk binnen de Deense autosport, dan vinden wij dat een eer." 

MASCOT en autosport passen goed bij elkaar

De directeur van MASCOT Michael Grosbøl is zelf niet alleen groot liefhebber van de autosport, hij staat ook aan de leiding van een bedrijf dat al jarenlang de autosport steunt in heel Europa. "Veel van onze klanten zijn zeer geïnteresseerd in de autosport en met onze sponsoring dragen we eraan bij dat onze klanten grote autosportevenementen kunnen meemaken. De sponsoring zorgt daarnaast voor publiciteit voor het merk MASCOT, wat in de juiste context ook waarde creëert", legt Michael Grosbøl het zakelijke aspect uit van het partnerschap met Christian Lundgaard.

Het team rond Christian Lundgaard zal in de pit ook flink kunnen profiteren van een bedrijf dat bekendstaat om het ontwerpen en produceren van werkkleding van hoge kwaliteit. Het team gaat zich volledig in kleding steken uit de collectie MASCOT® ACCELERATE, samen met de schoenen van MASCOT. Maximale bewegingsvrijheid voor iedereen die de kleding draagt staat voorop bij het maken van de producten van MASCOT. Er moet ruimte zijn voor activiteit, effectiviteit en dynamiek – bepalende elementen op menige werkplek, en niet in de laatste plaats in de garage en in de pit.

2020_Christian Lundgaard_car
Als hoofdsponsor van Christian Lundgaard en zijn team vergroot het bedrijf zijn focus op talentontwikkelingen en merkbekendheid via de autosport.

Christian staat voorafgaand aan de laatste twee raceweekends van het Formule 2-seizoen 2020 op de vierde plaats in het algemeen klassement.