Nieuwe rugsponsor sc Heerenveen

    MASCOT® WORKWEAR NIEUWE RUGSPONSOR SC HEERENVEEN-Danny Boon
    Thu, 27 Aug 2020
    MASCOT® WORKWEAR en sc Heerenveen intensiveren hun samenwerking. Tijdens het seizoen 2020/2021 prijkt de naam van MASCOT achterop de shirts van sc Heerenveen. MASCOT was al partner van de club, sinds oktober vorig jaar.

    Met ingang van het komende seizoen wordt MASCOT® WORKWEAR rugsponsor van sc Heerenveen. “Wij zijn erg blij met deze stap. sc Heerenveen is een mooie club en onderhoudt historisch gezien een goede band met Denemarken”, vertelt Danny Bonn, market director MASCOT Benelux. “We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking en naar de sportieve prestaties van deze mooie club tijdens het jubileumjaar.”

    Ook commercieel manager Martin Koopman van sc Heerenveen is verheugd met de nieuwe overeenkomst. “Het is geweldig dat MASCOT® WORKWEAR juist in deze tijd de stap tot rugsponsor maakt. Het is een bedrijf met internationale naamsbekendheid. Wij zijn er ontzettend trots op dat zij nu onderdeel zijn van ons mooie shirt.”

    Met de samenwerking stak MASCOT onlangs stewards, vrijwilligers en facilitair medewerkers van de voetbalclub al in het nieuw. Door middel van ledreclame en het bestaande netwerk van sc Heerenveen heeft MASCOT® WORKWEAR zijn naamsbekendheid kunnen vergroten.

    MASCOT® WORKWEAR NIEUWE RUGSPONSOR SC HEERENVEEN