MASCOT® WORKWEAR

Official Supplier van Ajax
2019-2020 Official Supplier Ajax - MASCOT
Woensdag 7 Augustus 2019

MASCOT® WORKWEAR is het seizoen 2019-2020 Official Supplier van Ajax. Via deze samenwerking wil MASCOT® WORKWEAR de naamsbekendheid vergroten.

Menno Geelen, Commercieel Directeur bij Ajax: ”MASCOT streeft ernaar bij alles wat ze doen de beste te willen zijn, dit past uiteraard perfect bij de Ajax-cultuur. Wij willen graag een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid onder werkende mensen, met als doel dat ze MASCOT gaan herkennen en prefereren als het op werkkleding aankomt.”

Danny Bonn, Market Director Benelux bij MASCOT® WORKWEAR: “Ajax heeft zowel nationaal als internationaal zo’n goede naam als het gaat om top kwaliteit, prestaties en innovatie dat wij als MASCOT er trots op zijn om Official Supplier van Ajax te zijn geworden en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. We zijn onder andere per direct zichtbaar op de LED-boarding bij thuiswedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff ArenA.”

MASCOT is een Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen voor medewerkers op het gebied van oa bouw, service, transport en industrie.