Maak kennis met de MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car
Dinsdag 16 April 2019
MASCOT is zo langzamerhand een bekend merk geworden in de wereld van de motorsport, onder andere door de samenwerking met Audi Sport. In 2019 gaan we nog een stapje verder. Met trots presenteren wij namelijk een nieuwe auto in de DTM: de MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM, bestuurd door de Fransman Loïc Duval.

Loïc Duval is winnaar van Le Mans en World Endurance Champion, en hij kijkt uit naar zijn derde seizoen met Audi Sport Team Phoenix: "Rood is een van mijn lievelingskleuren", zegt Duval. "Het past goed bij mijn helm die rode vlakken heeft. Rood is ook echt een lievelingskleur van mijn zoon, dus die zal me nu ongetwijfeld nog harder gaan aanmoedigen."

"Ik hoop een grote stap te kunnen zetten, zoals ik ook deed van 2017 naar 2018, en ik hoop dat we verder kunnen bouwen op de goede prestaties die we aan het eind van het vorige seizoen konden neerzetten", zegt Duval. In de winter heeft hij hard gewerkt met zijn nieuwe race-ingenieur Philipp Kluth om zich in het kleinste detail voor te bereiden op het komende seizoen. "Hij zit al lang bij Phoenix en kent de DTM goed. Ik ben nu al erg enthousiast over de nieuwe turbomotoren en over Aston Martin als nieuwe rivaal."

Bij MASCOT kijken we ernaar uit om de MASCOT® WORKWEAR-raceauto en Loïc Duval dit seizoen te volgen.

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval 

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval