Tom Kristensen test

de nieuwe MASCOT® WORKWEAR DTM-racewagen
2019-MASCOT WORKWEAR-DTM-Audi Sport -Audi Sport Official Supplier
Donderdag 28 Maart 2019
De negenvoudige winnaar van Le Mans en voormalig DTM-coureur; Tom Kristensen, neemt weer plaats achter het stuur van een DTM-racewagen tijdens het evenement van MASCOT deze week, waar 750 dealers uit heel Europa voor zijn uitgenodigd.

Tijdens het vierdaagse evenement dat wordt georganiseerd door MASCOT, enerveert voormalig DTM-coureur en winnaar van Le Mans; Tom Kristensen, het publiek. De thema’s van MASCOTs evenement zijn snelheid, beweging en acceleratie. Om deze reden heeft MASCOT Tom Kristensen uitgenodigd, zodat hij de aanwezigen een ervaring kan geven die zij nooit zullen vergeten.

Tom Kristensen is een bekende naam in de motorsport mede door zijn negen overwinningen in de 24 uur van Le Mans. Tom Kristensen was eveneens erg succesvol voor Audi in de DTM. »Daarom was Tom de ideale keuze voor het inspireren en het enthousiast maken van de gasten van onze Deense kledingpartner in de motorsport en de DTM«, aldus Romolo Liebchen, hoofd international partnerships van Audi Motorsport. Tevens waren ze onder de indruk van het nieuwe hoofdkantoor van MASCOT en onze nieuwe DTM-wagen.«

Meer dan 750 Europese dealers van MASCOT zijn aanwezig bij het openingsevenement van het nieuwe hoofdkantoor in Pårup, ten westen van Silkeborg, waar ook de nieuwe collectie werkkleding geïnspireerd door de dynamiek, kleuren en designlijnen van de Audi Sport-auto's, voor het eerst wordt gepresenteerd. Naast productpresentaties en een rondleiding door het nieuwe hoofdkantoor van MASCOT, is vooral de racedemonstratie met Tom Kristensen een van de absolute hoogtepunten van het evenement. »Het was een waar genoegen dat Audi Sport en Tom Kristensen ons nieuwe hoofdkantoor in Denemarken hebben bezocht. Onze samenwerking met Audi Sport is inspirerend op alle niveaus en we delen veel van dezelfde waarden en werkmethoden. Beide bedrijven staan bekend om kwaliteit en productontwikkeling op basis van eindeloze tests. Dat is een van de belangrijke redenen voor ons om de samenwerking met hen uit te breiden«, aldus Michael Grosbøl, managing director van MASCOT.

MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM-racewagen

Het evenement in Denemarken is het begin van een nauwere samenwerking tussen Audi Sport en MASCOT. In het seizoen 2019 zal voor het eerst een Audi RS 5 DTM te zien zijn met het MASCOT-logo en in MASCOT-kleuren. De racewagen beschikt over een viercilinder-turbomotor met 610 pk en wordt momenteel geassembleerd bij Audi in Neuburg, Duitsland. De nieuwe Audi RS 5 DTM zal voor het eerst te bewonderen zijn op 4 april bij een PR-evenement in München.

Het DTM-seizoen zal op 4 mei van start gaan op de Hockenheimring.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

De racewagen die zal deelnemen in de DTM zal zeer vergelijkbaar met de racewagen waarin Tom Kristensen een aantal MASCOT-dealers als bijrijder heeft tijdens het evenement.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

 

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier

MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier