Individuele productaanpassingen

  Meer dan alleen een standaard assortiment

  Individual design

  Hebt u een grotere onderneming met individuele behoeften die niet worden gedekt door het standaardassortiment van MASCOT? Dan kunt u misschien gebruik maken van de mogelijkheid voor een op maat gemaakte MASCOT-oplossing voor uw medewerkers. Misschien hebt u behoefte aan speciale maten, een extra zak voor een bepaald stuk gereedschap, een iets andere stof of een andere kleur. Of misschien zijn er een of meerdere volledig nieuwe producttypes of modellen die u graag gemaakt wilt hebben. Het is allemaal mogelijk en we stellen onze experts tot uw beschikking zodat we samen de oplossing kunnen vinden die het beste bij u past.

  Individual fitting

  Bij MASCOT categoriseren we de vele soorten individuele productaanpassingen steeds een beetje anders, afhankelijk van hoe omvangrijk de veranderingen zijn. Voor sommige soorten speciaal gemaakte artikelen geldt dat minimaal een bepaald aantal producten moet worden besteld, en de levertijd is uiteraard langer dan bij standaardartikelen. Dit wordt per order individueel overeengekomen.

  Individual products

  Hebt u een speciale bestelling of wilt u andere individuele aanpassingen? Neem contact op met uw gebruikelijke contactpersoon bij MASCOT of met uw dealer. Zij kunnen u verder helpen zodat u werkkleding krijgt die precies aansluit op uw behoeften.