MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY safety boots

TARMAC WERKT SAMEN MET MASCOT AAN HET VERBETEREN VAN DE VEILIGHEID

Met 150 jaar ervaring en meer dan 7000 medewerkers op 400 locaties in het Verenigd Koninkrijk bundelt Tarmac kennis en expertise voor het bouwen aan de toekomst van bouwmaterialen en bouwoplossingen. Het bedrijf draagt bij aan enkele van de grootste bouwprojecten in het VK. Bij het werken met cement, asfalt, beton enz. heeft Tarmac de best mogelijke schoenen nodig voor de veiligheid van zijn medewerkers. Daarom klopte het bedrijf aan bij MASCOT.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) liggen aan de basis van hoe Tarmac zijn medewerkers beschermt tegen risico's op het werk. In veel gevallen vormen PBM een aanvullende beschermende laag voor medewerkers, voor het geval andere beheersingsmaatregelen falen.

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY houdt de medewerkers van Tarmac veilig

F0220-902
MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY
zwart
NIEUW
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht

Bijzonder belangrijke PBM zijn metatarsale veiligheidsschoenen, die onze medewerkers op bouwlocaties allemaal verplicht zijn te dragen.

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

“Medewerkers van onze afdeling Contracting maakten zich zorgen over de prestaties en het comfort van onze bestaande veiligheidsschoenen. Lange dagen op de been zijn, wisselende terreinomstandigheden en nat weer kunnen er allemaal toe leiden dat schoenen oncomfortabel worden voor de drager. De zorgen concentreerden zich rond het gewicht van de schoenen, ongemak door de stalen neus en metatarsale bescherming, schoenen die lekten bij nat weer, de algehele kwaliteit en het feit dat ze al binnen een paar maanden na aankoop vervangen moesten worden.”

Om deze problemen aan te pakken, ging Tarmac een samenwerkingsverband aan met MASCOT, zijn belangrijkste leverancier.

 

Veiligheidsschoenen hoog  

»MASCOT ging allereerst nauw samenwerken met onze Contracting-teams om een goed inzicht te krijgen in de uitdagingen waar de medewerkers met hun schoenen tegenaan liepen. Deze gesprekken vormden de basis voor een compleet vernieuwd ontwerp van de schoenen, waarbij rekening werd gehouden met de behoeften van de medewerkers van Tarmac. Strenge fabriekstesten zorgden ervoor dat het nieuwe ontwerp een oplossing bood voor de veelvoorkomende zorgen, zoals comfort, waterdichtheid en duurzaamheid.

Als onderdeel van een eerste proefproject werd een kleine groep medewerkers gevraagd het nieuwe ontwerp van MASCOT te testen. Daarop volgden bredere proefprojecten op Tarmac-locaties, waaronder ons Contracting-magazijn in Agecroft.

Door de geslaagde proefprojecten en de positieve feedback van de medewerkers kon deze nieuwe generatie veiligheidsschoenen in volle productie worden genomen. De schoenen zijn nu volop beschikbaar op de Britse markt.«

Een medewerker in Agecroft vertelt: “Het was geweldig dat we werden gevraagd om mee te werken aan het herontwerp van onze veiligheidsschoenen. Niet alleen liet Tarmac daarmee zien dat ze onze zorgen over de prestaties van de bestaande schoenen serieus namen, maar het betekende ook dat het nieuwe product een antwoord was op de uitdagingen waarmee wij bij ons werk te maken hebben.”

Door de nauwe samenwerking met Tarmac kon MASCOT inspelen op alle zorgen van de medewerkers en een nieuwe maatwerkoplossing voor veiligheidsschoenen leveren, en tegelijkertijd de medewerkers bij het traject betrekken. Bovendien kon Tarmac ervoor zorgen dat de voor de nieuwe schoenen gebruikte materialen op een verantwoorde en duurzame manier werden aangekocht en geproduceerd.

Tarmac - A CRH Company

 

Hebt u ook een goed verhaal dat u wilt delen?

Neem contact op met marketing.support@mascot.dk en deel uw mening met ons. We horen graag van u!