Zenvo Automotive

  MASCOT bundelt haar krachten met de Deense hypercar-fabrikant Zenvo Automotive, die gespecialiseerd is in het creëren van de meest buitengewone en geavanceerde hypercars. Het partnerschap houdt in dat Zenvo-technici MASCOT-werkkleding en veiligheidsschoenen dragen tijdens hun werk in de Zenvo-fabriek.

  De Deense hypercar-fabrikant Zenvo heeft een reputatie opgebouwd bij hypercar-liefhebbers over de hele wereld met het bieden van een unieke combinatie van kracht, prestaties en prestige. De hypercars zijn vooruitstrevend door het gebruik van lichtgewicht koolstofvezel en andere hybride composietmaterialen, evenals een onderscheidende aandrijflijn.

  Zenvo Auto - Wit

  Zenvo hypercars

  De baangerichte Zenvo TSR-S maakte zijn debuut in 2018 en beschikt over een centripetaal actief achtervleugelsysteem dat bijdraagt aan de buitengewone prestaties van de auto. Het is een eenvoudig te besturen hypercar voor op de weg, en eigenaren hebben ook de mogelijkheid om de prestatie-instellingen van de auto aan te passen zodat deze in een prestatiegerichte racer verandert.

  Met een maximale productie van slechts vijf auto's per jaar, verdeeld over drie modellen - de TS1 GT, TRS en TRS-S – zijn Zenvo-sportwagens extreem zeldzaam en verzamelbaar.

  2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet

  Hoge kwaliteit in elk segment

  Zenvo streeft naar samenwerking met andere marktleiders in hun nichemarkten en daarom is MASCOT trots om de samenwerking aan te kondigen. Zenvo-technici zal MASCOT-werkkleding en veiligheidsschoenen dragen tijdens hun werk in de Zenvo-fabriek en bij verschillende openbare evenementen zoals de Autosalon van Genève, de Copenhagen Historic Grand Prix en de Ascari Track Day Q4 2019.

  Het Zenvo-team is verheugd om MASCOT-werkkleding te dragen en verklaart: »Als mede-Denen is het Zenvo-team verheugd om MASCOT te dragen. Net als onze sportwagens zit de werkkledingcollectie boordevol technologieën en functies van morgen, wat uitzonderlijk comfort biedt voor de professionele markt«.

  2019-Zenvo Automotive - MASCOT WORKWEAR - Zenvo technician
  2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet