Voetbal

    MASCOT zet zich in voor voetbal in heel Europa. Dat doen we als hoofd- en subsponsor, waarbij MASCOT onder de aandacht wordt gebracht in het stadion, op tenues en ledboarding, maar ook door professionele samenwerking met de clubs en hun partnernetwerk.

    Een van de redenen dat MASCOT zich inzet voor voetbal, is dat onze klanten en samenwerkingspartners dezelfde betrokkenheid en interesse hebben. Sport kan mensen wereldwijd boeien en samenbrengen – over de landsgrenzen heen, wars van verschillen in cultuur, politiek en godsdienst. Tegelijkertijd zijn professionele clubs ook goede samenwerkingspartners met een groot netwerk. Voor MASCOT is het sponsoren van voetbalclubs een zinvolle marketingmethode. Het zorgt niet alleen voor publiciteit voor MASCOT op goede platforms, het is tegelijkertijd een mogelijkheid om een sport te steunen die onze klanten en samenwerkingspartners mooie ervaringen geeft.

    LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

    Activiteiten in overige Europese voetballanden

    Verder zet MASCOT zich in meerdere Europese landen breed in voor het voetbal. Daardoor kan het zomaar zijn dat u MASCOT® WORKWEAR op uw scherm ziet wanneer u wedstrijden uit verschillende landen bekijkt.