19179-511 Broek met kniezakken

ULTIMATE STRETCH - waterafstotend - geschikt voor industrieel wassen
MASCOT® ACCELERATE SAFE
19179-511-01014 Broek met kniezakken - donkermarine/hi-vis oranje
19179-511-01014 Broek met kniezakken - donkermarine/hi-vis oranje
 • Product
 • Sfeerfoto
19179-511-01014 Broek met kniezakken - donkermarine/hi-vis oranje
Offshore medewerkers - Hi-Vis werkkleding - MASCOT® ACCELERATE SAFE
MASCOT® ACCELERATE SAFE Werkkleding - Hi-vis oranje - Houthakker
Hi-Vis werkkleding - Bosbouw - MASCOT® ACCELERATE SAFE Hi-vis oranje
 • ULTIMATE STRETCH ULTIMATE STRETCH
  Producten met dit symbool zijn gemaakt van ULTIMATE STRETCH. Het stretchmateriaal is elastisch in alle richtingen voor een onovertroffen bewegingsvrijheid. Producten van ULTIMATE STRETCH zijn zacht en prettig om te dragen en ze volgen al uw bewegingen, wat zorgt voor extra comfort tijdens uw werkdag.
 • Licht van gewicht Licht van gewicht
  Dit symbool geeft aan dat het lichtere werkkleding betreft dat niet zo sterk is als MASCOT stoffen normaal gesproken zijn. Kies producten met dit symbool als u werkkleding van een lichtere stofkwaliteit wenst, bijvoorbeeld voor werk binnenshuis of in een warme omgeving.
 • Waterafstotend Waterafstotend
  Bij kleding met dit symbool is de stof waterdicht. Bij sommige stofkwaliteiten is het echter niet mogelijk om de naden te tapen waardoor het product als geheel niet kan worden aangemerkt als 100% waterdicht, maar uitsluitend als waterafstotend.
 • Ergonomische pasvorm Ergonomische pasvorm
  In kleding van MASCOT kunt u zich ongehinderd bewegen. Indien u speciale eisen aan de kleding stelt, bijvoorbeeld als u tijdens uw werk veel beweegt of in verschillende posities zit, kies dan voor kleding met een ergonomische pasvorm. Deze kleding geeft u volop bewegingsvrijheid.
 • Kniezakken Kniezakken
  Als u kniebeschermers gebruikt weet u als geen ander hoe belangrijk deze zijn tijdens uw werkdag. Door MASCOTs ontwerp en plaatsing van de kniezakken blijven de kniebeschermers bij knielende werkzaamheden altijd perfect op hun plaats zitten.