Christian Lundgaard – Deens autosporttalent

MASCOT werkt samen met het jonge autosporttalent Christian Lundgaard. Hij rijdt in de Formule 2, maar droomt van de Formule 1. Het team van Christian Lundgaard gaat gekleed in kleding uit de collectie MASCOT® ACCELERATE en draagt schoenen van MASCOT. De kleding is speciaal geselecteerd met aandacht voor activiteit, effectiviteit en dynamiek, allesbepalende factoren in de pit.

Christian Lundgaard & Raceauto - MASCOT® WORKWEAR

Sterke gemeenschappelijke waarden

Christian Lundgaard weet wat hij wil en is bereid om hard te werken om zijn doel te halen. Hij heeft een professionele houding en hoge arbeidsethos, wat volledig aansluit op de waarden van MASCOT. Het vergt hard en geconcentreerd werken om resultaten te halen.

Voor MASCOT ligt de samenwerking met Christian Lundgaard in het verlengde van de steun die MASCOT al jarenlang geeft aan de autosport in Europa. MASCOT vergezelt Christian met trots op de weg om zijn droom uit te laten komen. Tegelijkertijd zorgen sponsorschappen voor publiciteit voor het merk MASCOT, wat onder de juiste omstandigheden waarde kan creëren. Veel van de klanten van MASCOT zijn zeer geïnteresseerd in de autosport.

Michael Grosbøl & Christian Lundgaard

Christian Lundgaard over de samenwerking: "[...] MASCOT kan me helpen op weg naar mijn doel van de Formule 1, en ik kan ze publiciteit en aandacht geven. De autosport is op dit niveau een complexe en hightech sport met de focus op resultaten. Het is tegelijkertijd een innovatieve sport waarbij steeds resultaten moeten worden geleverd. Al deze waarden komen overeen met de producten en ontwikkeling van MASCOT. Daarom weet ik zeker dat we waardevol kunnen zijn voor elkaar."