Thermo-overhemden

Producten (0)

Als u goed warm moet blijven, maar ook graag verzorgd gekleed gaat, zijn de thermo-overhemden van MASCOT een goede keuze. De thermo-overhemden van MASCOT zijn geïnspireerd op de isolerende overhemden uit de modebranche. U kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Een thermo-overhemd kan in de overgangsmaanden heel goed over een T-shirt of sweater worden gedragen in plaats van een jas. De thermo-overhemden zijn op koude werkdagen ook ideaal onder bijvoorbeeld een jas. De overhemden zijn lekker op frisse werkdagen, wanneer ze u helpen om warm te blijven.

MASCOT heeft een selectie thermo-overhemden in verschillende uitvoeringen. Bij MASCOT® ADVANCED vindt u een thermo-overhemd met CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Met de unieke CLIMASCOT®-isolatie blijft u gemakkelijk warm. Het overhemd is licht en zacht. Het neemt weinig ruimte in als tussenlaag of wanneer het samengedrukt wordt in bijvoorbeeld een tas. Het overhemd is gemaakt van flanel, een stof die gekenmerkt wordt door het zachte oppervlak. Er zijn ook thermo-overhemden met een gewatteerde voering van hoge kwaliteit met hoog isolerend vermogen. Deze thermo-overhemden zijn verstevigd met CORDURA® op de plekken die extra gevoelig zijn voor slijtage. CORDURA® is zeven keer sterker dan katoen en zorgt voor extra hoge slijtvastheid. Dankzij de grotere levensduur kunt u langer van het overhemd genieten.

De thermo-overhemden van MASCOT zijn verstelbaar bij de polsen voor het hoogste comfort en een goede bewegingsvrijheid, zowel op het werk als in uw vrije tijd. U kunt gemakkelijk een pen of mobiele telefoon meenemen in de thermo-overhemden van MASCOT. De overhemden hebben verschillende praktische functies zoals borstzakken met drukknopen en/of rits. Bovendien hebben de overhemden mouwzakken en voorzakken.