PU-laarzen

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Certificeringen
Maten
Gebruiker
Collecties
Producten (3)
F0850-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
F0852-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
F0851-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
wit
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

Bij MASCOT vindt u PU-laarzen, dat zijn extra slijtvaste rubberlaarzen. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder veiligheid. Het schoeisel is waterdicht, wat ervoor zorgt dat uw voeten droog blijven na vele uren dragen. De laarzen hebben een slipvaste, schokabsorberende en benzine- en oliebestendige zool. Dat biedt u stevige grip en goed loopcomfort, ook als de vloer glad is. U zorgt zodoende goed voor uw voeten tijdens een lange en drukke werkdag. MASCOT PU-laarzen zijn flexibel, ze zijn getest op slipweerstand op schuine en gladde oppervlakken (SRC) en kunnen worden gewassen op 40 °C.

De duurzame rubberlaars

Rubberlaarzen van MASCOT zijn gemaakt van het materiaal PU. PU is een bijzonder slijtvast materiaal dat lang mooi blijft. Het is bovendien flexibel, waardoor u uw voeten gemakkelijk kunt bewegen. Tegelijkertijd is PU bestand tegen olie, vet, gier en benzine. Dat zorgt voor praktisch schoeisel dat lang meegaat.

Detail - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Geschikt voor wasserijcontracten

PU-laarzen kunnen via een wasserijcontract worden gewassen op 40 °C. Bij deze temperatuur wordt in industriële wasmiddellen een bacterieremmend effect geactiveerd. Dat zorgt voor zeer goede hygiëne en voorkomt de verspreiding van bacteriën, of u ze nu gebruikt in de stal, op de zuivelfabriek of op de vissersboot. Sommige laarzen van MASCOT zijn geschikt voor wasserijcontracten, waarbij een HF-chip kan worden aangebracht met een transferdruk. Verschillende modellen hebben een uitsteeksel bij de hak, zodat u ze gemakkelijk kunt uittrekken zonder uw handen vies te maken. Het schoeisel biedt u zodoende veel hygiëne wanneer u bijvoorbeeld in de levensmiddelenindustrie of gezondheidszorg werkt en uw voeten droog wilt houden als de ondergrond nat is. De hoogte kan worden aangepast door de schacht omlaag te vouwen, al naar gelang uw individuele behoefte.

Schoeisel voor de visserij, levensmiddelenindustrie en tuincentra

PU-laarzen van MASCOT zijn geschikt voor werkzaamheden waarbij hygiëne en veiligheid vooropstaan. Ze zijn geschikt voor de professionele visser, de landbouwer en de tuinier die allemaal slipvast en waterdicht schoeisel nodig hebben dat gemakkelijk schoon te maken is van vuil en/of bacteriën.