Mentaliteit van de motorsport

De autosport trekt het hele jaar door duizenden toeschouwers bij enerverende races in alle delen van de wereld. Op de baan en in de pit zijn discipline, precisie en veiligheid essentieel. Dat zijn tegelijkertijd factoren die we bij MASCOT iedere dag nastreven bij het ontwikkelen van werkkleding en veiligheidskleding. We zijn daarom met trots de sponsor van een paar van de beste teams binnen de autosport.

Zenvo Auto - Wit

MASCOT werkt samen met de Deense hypercar-producent Zenvo Automotive. Zenvo Automotive wil graag nauw samenwerken met marktleiders uit andere bedrijfstakken. Zodoende zijn de technici van de exclusieve autoproducent gekleed in werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT.

Zenvo Automotive

Christian Lundgaard & Raceauto - MASCOT® WORKWEAR

Ook bij het MASCOT-hoofdsponsorschap van het Deense autosporttalent Christian Lundgaard staat het streven om de beste te worden bovenaan. De Formule 2-coureur heeft de ambitie om door te dringen tot de koningsklasse van de autosport, de Formule 1.

Christian Lundgaard – Deens autosporttalent

2020-Tim&TomCoronel-Dakarrally2020

De werkkleding en werkschoenen van MASCOT worden onder extreme omstandigheden getest door onze samenwerkingspartners. Al meer dan 10 jaar is MASCOT de sponsor van het Nederlandse Team Coronel dat de Dakar-rally rijdt. Deze woestijnrally wordt verreden op zwaar terrein, waarbij een vechtersmentaliteit en uithoudingsvermogen een vereiste zijn.

Dakar Rally

Monza Eni Circuit - Raceauto

MASCOT is bovendien sponsor van het legendarische Monza Eni Circuit en van het circuit Jyllandsringen bij Silkeborg, waar ook MASCOT zijn wortels heeft.

Monza Eni Circuit