Mentaliteit van de motorsport

Het hele jaar door trekt de motorsport duizenden toeschouwers naar spectaculaire races overal ter wereld. Op de circuits en in de pits zijn discipline, nauwkeurigheid en veiligheid topprioriteit. Dat is precies waar we ook bij MASCOT naar streven wanneer we werkkleding en veiligheidswerkkleding ontwikkelen. We zijn er dan ook trots op enkele van de beste internationale motorsportteams ter wereld te mogen sponsoren.

MASCOT is de officiële leverancier van Audi Sport voor de FIA Formula E en DTM. Onze werkkleding zorgt ervoor dat het team van mecaniciens en ander personeel van Audi Sport optimaal kunnen presteren op momenten dat bewegingsvrijheid en ademend vermogen cruciaal zijn.

In de Deense motorsport is MASCOT al enkele jaren de hoofdsponsor van de DTC Series, een kampioenschap met steevast legendarische, spannende races op onder andere de Jyllandsringen nabij Silkeborg, de Deense stad waar MASCOT werd opgericht. Aan de andere kant van de wereld wordt de werkkleding van MASCOT onder extreme omstandigheden getest, wanneer onze Tim Coronel deelneemt aan de Dakar Rally op de Zuid-Amerikaanse offroad circuits. In het submenu leest u meer over MASCOT als sponsor van de motorsport.