MASCOT zet zich in voor voetbal

MASCOT steunt het voetbal in heel Europa. Dat doen we als hoofd- en subsponsor, waarbij MASCOT onder de aandacht wordt gebracht in het stadion, op tenues en ledboarding, maar ook door professionele samenwerking met de clubs en hun partnernetwerk.

LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

Een van de redenen dat MASCOT zich inzet voor voetbal, is dat onze klanten en samenwerkingspartners dezelfde betrokkenheid en interesse hebben. Sport kan mensen wereldwijd boeien en samenbrengen – over de landsgrenzen heen, wars van verschillen in cultuur, politiek en godsdienst. Tegelijkertijd zijn professionele clubs ook goede samenwerkingspartners met een groot netwerk. Voor MASCOT is het sponsoren van voetbalclubs een zinvolle marketingmethode. Het zorgt niet alleen voor publiciteit voor MASCOT op goede platforms, het is tegelijkertijd een mogelijkheid om een sport te steunen die onze klanten en samenwerkingspartners mooie ervaringen geeft.

MASCOT zet zich over heel Europa in voor het voetbal:

Nederland

MASCOT is de officiële werkkledingleverancier van Ajax en shirtsponsor voor sc Heerenveen. Daarnaast staan wij in een aantal stadions op ledboarding.

Officiële werkkledingleverancier van Ajax

Shirtsponsor van sc Heerenveen, Roda JC Kerkrade

Duitsland

MASCOT steunt in Duitsland meerdere clubs en het merk MASCOT® WORKWEAR is op verschillende plekken te zien bij Duitse clubs.

Ledboarding bij meerdere grote clubs over heel Europa

Denemarken

MASCOT is hoofdsponsor van Silkeborg IF en heeft bovendien partnerschappen met een aantal clubs in de Deense Superliga en met clubs op andere niveaus.

Hoofdsponsor van Silkeborg IF (SIF)

47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887 - Passion for football

Activiteiten in overige Europese voetballanden

Verder zet MASCOT zich in meerdere Europese landen breed in voor het voetbal. Daardoor kan het zomaar zijn dat u MASCOT® WORKWEAR op uw scherm ziet wanneer u wedstrijden uit verschillende landen bekijkt.