Alfa Romeo F1 Team Stake

  Al meer dan een halve eeuw loopt de Formule 1 voorop als pionier binnen de ontwikkeling van de autosport. Het is de koningsklasse van de autosport waar enkele van de beste ingenieurs, monteurs en coureurs elke dag nauw samenwerken om alle kleine aanpassingen te vinden die voor de punten moeten zorgen in de race van het weekend.

  TESTED TO WORK

  MASCOT engageert zich al jarenlang in de autosport. Dat doen we onder andere omdat we veel dezelfde waarden delen en dingen vaak op dezelfde manier aangaan, zoals ons constante en natuurlijke streven naar verbeteringsmogelijkheden en de wens om de beste in onze klasse te zijn.

  Daarnaast identificeren wij ons met het feit dat alles grondig wordt getest – iets dat wij bij MASCOT Tested to Work noemen. Deels om het best mogelijke eindresultaat te bereiken, maar ook om te zorgen dat er zo min mogelijk hulpbronnen worden gebruikt. We zijn op jacht naar het uiterste zonder ergens compromissen te sluiten, iets wat doordringt in alles wat wij doen. Dat is hoe we werken bij MASCOT. En datzelfde geldt voor Alfa Romeo F1 Team Stake!

  De vergeten helden

  Naast de zichtbaarheid van MASCOT op auto's, racekleding en helmen houdt de overeenkomst met Alfa Romeo F1 Team Stake in dat ook de medewerkers in de fabriek van de Sauber Group in Zwitserland – waar de auto's voor Alfa Romeo F1 Team Stake worden ontworpen, ontwikkeld en gebouwd – maximaal zullen gaan presteren in werkkleding uit de nieuwe werkkledingcollectie van MASCOT: MASCOT® CUSTOMIZED.