MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED is genomineerd voor de Corporate Fashion Award

11. oktober 2018
Met trots delen wij mee dat MASCOT® ADVANCED is genomineerd voor een Corporate Fashion Award 2018.

Lees hier meer over de nominatie: https://www.corporatefashionaward.nl/

Werkkleding voor professionals
MASCOT® ADVANCED is een werkkledinglijn voor gebruikers die geen genoegen nemen met doorsnee werkkleding. Met stretch, sterkte en comfort van een klasse apart kunt u hier producten voor elke werksituatie en elk seizoen vinden. De volledige lijn bevat 33 producten, waaronder broeken met stretch in vier richtingen, wind- en waterdichte stretchjacks, isolerende fleecetruien en vochtafdrijvende T-shirts. Producten waarbij functionaliteit, comfort en slijtvastheid zijn gecombineerd om gebruikers de beste producten te geven voor de uitdagingen van hun dagelijks werk.Kwaliteit is een bewuste strategie
Werkkleding van MASCOT kenmerkt zich onder andere door hoge kwaliteit, functionaliteit en stijl. MASCOT® ADVANCED vormt daar geen uitzondering op. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door het uitgebreide testprogramma van MASCOT. Voordat de producten op de markt worden gebracht, ondergaan ze grondige kwaliteitscontroles met inbegrip van gebruikerstests, waarbij eindgebruikers onder andere pasvorm, duurzaamheid en functionaliteit testen.

De compromisloze opvatting van MASCOT ten aanzien van kwaliteit hangt ook samen met de strategische beslissing van het bedrijf om niet alleen de beste werkkleding te produceren en te leveren, maar ook de beste oplossingen voor werkkleding. Met oplossingen als de MASCOT® SmartStore en E-partner wil MASCOT het verkooppunten en eindgebruikers gemakkelijker maken het juiste product te vinden en te kopen.

De derde nominatie voor MASCOT® ADVANCED
Met de nominatie voor de Corporate Fashion Award 2018, heeft de MASCOT® ADVANCED collectie alweer een derde nominatie op zak. Niet alleen eerder dit jaar was de collectie al de winnaar van een award op de VSK vakbeurs in Nederland in de categorie installateurszaken, maar ook in Engeland viel de collectie in de prijzen en won daar de PPE Innovation of the year 2018. Deze prijzen getuigen ervan dat de collectie iets nieuws introduceert op de werkkledingmarkt en dit werd benadrukt met de winst van deze prijzen.

Lees hier meer over MASCOT® ADVANCED: MASCOT® ADVANCED
 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01