MASCOT® WORKWEAR

Blijf in uw comfort zone met multifunctioneel ondergoed

9. oktober 2014
In tegenstelling tot de huidige trend “om uit je comfort zone te komen”, moet multifunctioneel ondergoed er juist voor zorgen dat je de hele dag in je comfort zone blijft. De basislaag moet het vocht effectief transporteren en nu het kouder begint te worden, ook isoleren. Het nieuwe multifunctionele ondergoed van MASCOT doet dit op doeltreffende wijze door de COOLMAX® ALL SEASON technologie.

Het materiaal in de nieuwe ondergoedcollectie bestaat uit COOLMAX® ALL SEASON, een stof die samenwerkt met de natuurlijke warmteregeling van het lichaam. Als je het te warm hebt, worden warmte en vocht afgevoerd door het lichaam, terwijl in een koude omgeving, door de isolerende eigenschappen, de warmte juist vastgehouden wordt. Dit heet Duoregulation™ en de werking is te danken aan de bijzondere vezelsamenstelling van de stof. MASCOT introduceert een ondershirt met lange mouwen, een lange onderbroek en een halswarmer met COOLMAX® ALL SEASON technologie.

COOLMAX® ALL SEASON is extreem vochttransporterend. Door de speciale structuur verspreidt het vocht zich snel over een groter gebied en trekt het weg van de huid. Een andere belangrijke eigenschap van COOLMAX® ALL SEASON is dat het snel droogt, waardoor vocht sneller verdampt. Het is niet alleen uiterst oncomfortabel om natte kleding te dragen, maar het kan ook tot onderkoeling leiden. Hier kunt u zien hoe effectief de vochtregulatie is als er water op de binnenkant van het ondergoed wordt gegoten


Uitgangspunt bij het ontwerpen van dit ondergoed was het creëren van een "extra huidlaag’. In de testfase werd door onze testpersonen bevestigd dat het materiaal ook zo aanvoelt. De flexibele stof omsluit het lichaam en kan in vier richtingen uitrekken, waardoor het comfortabel is om deze dicht op de huid te dragen. De stof is licht van gewicht en gemakkelijk wasbaar. Het ondergoed is zo gemaakt dat de drager, ongeacht het activiteitsniveau en de omgevingstemperatuur, in zijn comfort zone blijft. 

MASCOT® Hamar ondershirt met lange mouwen (maat S-3XL) 
MASCOT® Moss lange onderbroek (maat S-3XL) 
MASCOT® Halden halswarmer (one size)

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01