MASCOT® WORKWEAR

Het laatste nieuws

Lees de laatste 10 nieuwsberichten of bezoek het nieuwsarchief voor minder recent nieuws.

MASCOT lanceert nieuwe collectie lichte en flexibele schoenen

19-10-2017
Een nieuwe generatie veiligheidsschoenen van MASCOT is nu landelijk verkrijgbaar. Dankzij de lichte materialen horen de schoenen met hun totale gewicht bij de lichtste op de markt. Tegelijkertijd is de buigzaamheid bij de voorvoet een klasse apart. Neem afscheid van die zware, stugge werkschoenen waarmee u last van uw voeten en rug krijgt.
Meer lezen

Dress in layers and get comfortable through the winter

16-10-2017
When temperatures drop and it is time to prepare for winter, you can buy the heaviest jacket you can find to keep warm, or you can choose a few thinner and lighter, yet functional layers. In this way you are equipped for mild, hard or wet winter weather.
Meer lezen

Nieuwe jas combineert stretch en stevigheid in een lichtgewicht materiaal

15-10-2017
MASCOT introduceert een heel dun en licht stretchjack. Het jack is gemaakt van een materiaal met stretch in vier richtingen. Het materiaal is onlangs ontwikkeld en is uiterst sterk met een zeer laag gewicht.
Meer lezen

Numerous combinations with the highest safety in MASCOT® SAFE SUPREME

12-10-2017
MASCOT has one of the widest selections of certified safety workwear.
Just as the regular workwear, safety workwear from MASCOT is divided into different ranges. MASCOT ® SAFE SUPREME is the range you should look for if you want two-toned safety workwear with the most innovative functions and materials.
Meer lezen

MASCOT op de A+A beurs 2017

11-10-2017
Wederom is MASCOT dit maal vertegenwoordigd op de meest toonaangevende beurs voor veiligheidskleding en schoenen ter wereld.
Meer lezen

Mascot workwear nieuwe hoofdsponsor roda jc kerkrade

23-6-2017
Roda JC Kerkrade heeft met MASCOT® WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van Roda JC.
Meer lezen

Lichte werkbroeken met 100% stretch

15-6-2017
MASCOT revolutioneert zijn werkkleding met de introductie van drie broeken en een driekwart broek met 4 way stretch. Maar dat is niet alles. De broeken hebben ook een hoge slijtvastheid, innovatief knieontwerp en unieke bewegingsvrijheid.
Meer lezen

MASCOT krijgt prijs voor hoge sociale normen in Vietnam

5-5-2017
MASCOT Vietnam heeft vandaag van het ministerie van Arbeid, Invaliden en Sociale Zaken van Vietnam een prijs gekregen voor de hoge arbeidsnormen en milieucontrole. Goede werkomstandigheden zijn belangrijk voor MASCOT, dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als internationaal bedrijf zeer serieus neemt.
Meer lezen

Een persoonlijke stijl, ook op het werk

27-3-2017
Dit voorjaar presenteert MASCOT een aantal nieuwe producten in de MASCOT® FREESTYLE collectie, waaronder sweatshirts, overhemden en T-shirts. De MASCOT® FREESTYLE collectie richt zich op professionals die zich niet alleen privé willen onderscheiden, maar ook op het werk. Combineer de nieuwe producten met je traditionele werkkleding en creëer zo je persoonlijke stijl!
Meer lezen

MASCOT test werkkleding in een van de meest afgelegen streken ter wereld

10-2-2017
MASCOT is te vinden in een van de meest afgelegen en geïsoleerde streken ter wereld. MASCOT steunt de Frans-Chileense expeditie Ultima Patagonia van de organisatie Centre Terre naar Patagonië in Zuid-Chili. Het doel van de expeditie is onderzoek naar de mooie en ongerepte natuur, die nergens anders ter wereld te vinden is. MASCOT heeft het team werkkleding geleverd, zodat de leden beschermd zijn tegen de extreme omstandigheden waaraan ze tijdens het twee maanden durende onderzoek zullen worden blootgesteld.
Meer lezen
 

MASCOT op Facebook

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0) 35 702 35 35 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01