MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® Mobile Showroom

De mobiele showroom van MASCOT kan bij u op locatie langskomen, zodat u gemakkelijk, snel en effectief werkkleding kunt bestellen. Het verkoopteam van MASCOT is dagelijks, zelfstandig of gezamenlijk met één van de dealers, op pad met mobiele showrooms om u een bezoek te kunnen brengen.

In de mobiele showroom vindt u een breed assortiment aan functionele en slijtvaste werkkleding en veiligheidsschoenen. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor uw branche, zodat we samen de juiste oplossing vinden voor u en uw bedrijf.

De mobiele showroom van MASCOT biedt u veel voordelen.Voordelen voor u als klant:

  


  • Een ruime keuze aan producten speciaal geselecteerd voor uw branche en werkzaamheden.
  • De mogelijkheid om de kleding te passen, de kwaliteit te voelen en de kleurencombinaties te zien.
  • Mix en match tussen verschillende collecties en producten.
  • Deskundige medewerkers die uw vragen kunnen beantwoorden.
  • Advies met betrekking tot de mogelijkheden van logoplaatsing d.m.v. bedrukking of borduring.
  • Ondersteuning bij het opnemen van maten, zodat u en uw medewerkers de juiste maat kunnen bestellen.
  • Bezoek op een tijdstip dat het u past.
  • Tijdbesparend, omdat wij naar uw bedrijf komen.
  • Samenwerking met de best passende dealer.De MASCOT® Mobile Showroom richt zich op bedrijven in de bouw, logistiek en industrie.

Wilt u dat een MASCOT vertegenwoordiger bij u langskomt? Neem voor meer informatie contact met ons op via mobileshowroom@mascot.dk

We komen graag bij u langs!

Klik hier om meer te lezen over:MASCOT® Mobile Showroom


Verschillende bedrijven hebben al bezoek gehad van de mobiele showroom van MASCOT. Een aantal vertelt over wat ze vonden van het bezoek.

"Wij hadden de mobiele showroom van MASCOT op bezoek in combinatie met een personeelsbijeenkomst - na de bijeenkomst zijn alle werknemers opgemeten en had iedereen de kleding gepast. Dat maakt het later gemakkelijk om via de MASCOT® Smartstore te bestellen. De mobiele showroom van MASCOT® is slim, eenvoudig en gemakkelijk." Bio Supply, Denemarken

"Het is briljant dat de auto/bus naar ons toe komt. Het aanbod is groot en de keuze is ruimer dan bij de dealer. Het was prettig om de kleding te passen en tegelijkertijd goed advies te krijgen. Op deze manier besparen we tijd en geld."Aalborg Universiteit, Denemarken

"Het was prettig dat de mobiele showroom van MASCOT langskwam, omdat onze dealer minder keuze biedt. Tijdens het bezoek konden wij in één keer een assortiment samenstellen, de kwaliteit voelen en onze wensen kenbaar maken. Het is een absolute pré dat alle mensen hier bij ons in één keer kunnen worden opgemeten."
Selmer Volkswagen, Denemarken

"De showroom-auto is een goed idee, omdat in de auto diverse maten en kwaliteiten beschikbaar zijn. Op die manier kunnen onze werknemers de producten direct passen zonder dat er misverstanden konden ontstaan."
Comfort Units, Denemarken

Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01