MASCOT wordt partner van FGR

– 'de groenste voetbalclub ter wereld'
Forrest Green Rovers
Vrijdag 5 Augustus 2022

Sport heeft het vermogen mensen van over de hele wereld samen te brengen, en MASCOT heeft een lange geschiedenis van voetbalsponsoring. We zijn er dan ook trots op dat we partner worden van Forest Green Rovers (FGR), een Engelse profvoetbalclub die in 2017 werd uitgeroepen tot 'de groenste voetbalclub ter wereld'. Het team komt uit in de EFL League One, de derde divisie van het Engelse voetbalcompetitiesysteem.


Goed gekleed in werkkleding van MASCOT

De ballenjongens en -meisjes, managers en onderhoudsmedewerkers gaan het komende seizoen werkkleding van MASCOT dragen. De hoogwaardige producten garanderen alle medewerkers volledige bewegingsvrijheid en optimaal comfort.

Het merk MASCOT zal ook te zien zijn rond het terrein, op de website van FGR en in de winkel van de club, waar supporters hun eigen MASCOT-producten van hoge kwaliteit kunnen kopen.

“Het partnerschap met MASCOT is belangrijk om onze presentatie op wedstrijddagen te verbeteren – onze medewerkers zijn dan overal in het stadion, van parkeerterreinen tot bars en horeca, gekleed in mooie, verantwoorde kleding”, zegt Henry Staelens, CEO van Forest Green Rovers.


Verantwoord handelen bij alles wat ze doen

Bij FGR staat bij alles verantwoord handelen centraal. Van zonnepanelen tot oplaadpunten voor elektrische auto's bij het New Lawn Stadium en vegan menu's op wedstrijddagen. FGR streeft naar voortdurende verbetering om de titel van de groenste voetbalclub ter wereld te behouden. De club is ook officieel de eerste vegan voetbalclub ter wereld en is door de Verenigde Naties gecertificeerd als CO2-neutraal.