Lichte, schokabsorberende veiligheidsschoenen

met versterkte neus van koolstofvezel
2020 - MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Designed to Perform-Veiligheidsschoenen (laag)-BOA® Fit System, F0251-909
Dinsdag 1 September 2020
MASCOT® FOOTWEAR CARBON is een nieuwe collectie veiligheidsschoenen voor de kwaliteitsbewuste professional. De schoenen zijn gemaakt van de beste materialen met een versterkte neus van koolstofvezel, een zool van het innovatieve XL EXTRALIGHT® EVA en een MASCOLAYER®-anti-perforatiezool. Het bovenmateriaal van de schoen is gemaakt van 50% gerecycled polyester.

De collectie MASCOT® FOOTWEAR CARBON bestaat uit veiligheidsschoenen en -sandalen met in totaal drie verschillende varianten. Wat de collectie bijzonder maakt, is de versterkte neus van de schoenen, die gemaakt is van koolstofvezel. Dit is een vrij licht, maar uitzonderlijk sterk materiaal dat de neus bestand maakt tegen druk en stoten. Bovendien is de versterkte neus van koolstofvezel vrij van metaal waardoor hij geen kou of warmte geleidt.

Zolen van innovatief materiaal voor hoog comfort

De veiligheidsschoenen van MASCOT® FOOTWEAR CARBON hebben een lichte, soepele en innovatieve zool van XL EXTRALIGHT® EVA. De zool draagt bij aan een laag gewicht, hoog comfort en goede schokabsorbering, waardoor de schoenen de hele dag door lekker zitten. De zool geeft de schoenen een buitengewoon goede schokabsorbering om de benen en rug de hele werkdag te beschermen tegen stoten. Daardoor hebt u minder snel last van vermoeide benen en voeten na een lange werkdag.

Schoenen voor de kwaliteitsbewuste professional

Bij de ontwikkeling van de collectie MASCOT® FOOTWEAR CARBON was ons hoofddoel het laag houden van het gewicht van de schoenen en het toevoegen van functionele innovatie voor de drukke professional. De schoenen hebben daarom een anti-perforatiezool van textiel van het zeer lichte en flexibele MASCOLAYER®. De zachte en buigzame anti-perforatiezool zorgt voor hoog comfort, waarbij de schoen de natuurlijke bewegingen van de voet goed volgt, zowel in staande als knielende positie.

Veters of Boa® Fit System

De schoenen van MASCOT® FOOTWEAR CARBON zijn verkrijgbaar met twee verschillende sluitingen: veters of het Boa® Fit System. De schoenen met veters zijn helemaal vrij van metaal. Met het Boa® Fit System zijn de schoenen niet vrij van metaal, maar het systeem draagt bij aan een goede, verstelbare en duurzame pasvorm gedurende de hele werkdag. Tegelijkertijd is de Boa® Fit System zeer geschikt wanneer u uw schoenen gedurende dag meerdere keren aan en uit moet trekken.

 

U vindt de schoenen en sandalen van MASCOT® FOOTWEAR CARBON bij uw plaatselijke MASCOT-verkooppunt.