MASCOT®WORKWEAR

lanceert MASCOT Business Cup
MASCOT Buisness Cup - 2020 - logo
Vrijdag 22 November 2019
MASCOT®WORKWEAR organiseert op vrijdag 5 juni 2020 in samenwerking met Almere City FC de allereerste editie van het grootste businessclub-voetbaltoernooi van Nederland: de MASCOT® Business Cup. 32 teams komen deze dag naar Flevoland om de clubkleuren te vertegenwoordigen. Na afloop vindt er een grote barbecue plaats en mag één team zich 'business kampioen van Nederland' noemen.

De MASCOT Business Cup moet een jaarlijks terugkerend sport- en netwerkevenement voor de businessclubs van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland worden. Deelname aan het toernooi is gratis en kent geen divisie; zowel clubs uit de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie mogen een vertegenwoordiging afvaardigen naar Almere. Deze dag rolt de bal om 13:00 uur voor het eerst. De laatste wedstrijd wordt circa 18:00 uur gespeeld, waarna een indrukwekkende derde helft start.

,,De MASCOT Business Cup gaat om voetbal, netwerken, verbinden en entertainment in een ongedwongen sfeer," aldus Danny Bonn van MASCOT®WORKWEAR. ,,Almere, centraal gelegen in Nederland, is de perfecte uitvalbasis en een keurige eigenwijze gastheer."

MASCOT Buisness Cup

Almere City FC bouwt dit seizoen letterlijk aan de toekomst met de verbouwing van het Yanmar Stadion. Het stadion is in juli 2020 gereed. Het eerste deel van de verbouwing, de prestigieuze hoofdtribune, wordt op 17 januari opgeleverd.

Inschrijven voor de MASCOT Business Cup kan via www.mascotbusinesscup.nl.