Waterdichte, lichte shelljacks voor mannen en vrouwen

2019-Modellen Shell jas
Dinsdag 18 Juni 2019

Hebt u genoeg van zware, dikke jassen die uw bewegingen in de weg zitten tijdens de werkdag? MASCOT lanceert nu lichte shelljacks met focus op hoge functionaliteit en bescherming tegen neerslag en wisselende weersomstandigheden. De jassen zijn gecertificeerd ademend en wind- en waterdicht (EN 343). Verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende pasvormen voor vrouwen en mannen.

Bovenkleding die bescherming biedt tegen weer en wind is essentieel voor iedereen die buiten werkt in alle weersomstandigheden. De nieuwe shelljacks van MASCOT voor mannen en vrouwen zijn licht, zitten lekker en bieden optimale bescherming tegen het weer.

Het buitenste materiaal van de jacks is licht en slijtvast. Het biedt gecertificeerde bescherming tegen regen en wind. De voering is relatief licht en dun, en de jas heeft een slanke pasvorm die goed aansluit op het lichaam en al uw bewegingen volgt. Daardoor is hij praktisch en comfortabel om aan te hebben, ongeacht uw werkzaamheden. Op bijzonder koude dagen trekt u gewoon een extra trui aan onder het shelljack. De jassen zijn extra winddicht met een inwendige stormflap zodat er geen kou binnenkomt via de mouwen en langs de rits. Een andere belangrijke eigenschap van de jacks is het gecertificeerde ademend vermogen. Met een ademende jas kan overtollige warmte weg wanneer u actief bezig bent, om te voorkomen dat u nat wordt van het zweet.

Slimme zakken en details

De nieuwe shelljacks van MASCOT hebben allerlei handige functies voor een drukke werkdag. De capuchon is gevoerd, afneembaar en met verstelbaar elastisch koord. De jassen hebben binnenzak, borstzak en voorzakken met rits, en een afneembare pashouder. Bovendien zit er onderaan een elastisch koord om de jas strak aan te trekken rond het lichaam. De mouwen zijn verstevigd met CORDURA® voor extra slijtvastheid, en met de geïntegreerde reflecterende details bent u met de shelljacks goed zichtbaar tijdens het werk.

 

2019-Model

 

De shelljacks voor vrouwen en mannen maken onderdeel uit van de MASCOT® ACCELERATE-collectie en zijn verkrijgbaar in drie nieuwe frisse kleurencombinaties: grasgroen/groen, signaalrood/zwart en azuurblauw/marineblauw. Maar ook in klassieke kleuren: zwart, marineblauw en donkergrijs/zwart. De jassen zijn ook verkrijgbaar in een lichtere uitvoering (18011 + 18001) die vrijwel identiek is maar waterafstotend in plaats van waterdicht.

 

18311-231 MASCOT® ACCELERATE-shelljack, ademend, wind- en waterdicht, damespasvorm.
18301-231 MASCOT® ACCELERATE-shelljack, ademend, wind- en waterdicht.

 

 2019-Shell jassenMASCOT® ACCELERATE 18301-231 | Shelljack

 

2019-Jassen voor vrouwen MASCOT® ACCELERATE 18311-231 | Shelljack, Vrouwelijke pasvorm